Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Zpestřete si karanténu malováním, právě probíhá výtvarná soutěž Litovelského Pomoraví

K příležitosti 30. výročí vyhlášení chráněné krajinné oblasti Litovelské Pomoraví se koná výtvarná soutěž s názvem Litovelské Pomoraví – krajina plná života. Při procházkách v lese nebo okolo řeky Moravy se nechte inspirovat a zapojte se do soutěže.

Soutěž probíhá v různých kategoriích dle věku dětí, zúčastnit se však může každý bez rozdílu věku. Termín pro odevzdání kreseb ve formátu A4–A2  je do 30. čevna 2020. Kresby zasílejte v obálce s označením VÝTVARNÁ SOUTĚŽ na adresu:

AOPK ČR, pracoviště Olomoucko, Lafayettova 13, 779 00 Olomouc.

Vyhlášení výsledků proběhne při oslavách založení CHKO Litovelské Pomoraví, které jsou plánovány na 12. září 2020 v Informačním středisku CHKO Šargoun u Litovle.

Podmínky soutěže:

Práce přihlášené do soutěže prosím ze zadní strany označte např. štítkem, kde bude uvedeno jméno autora, případně název kresby, dále kontakt na autora/školu – jméno kontaktní osoby a adresu školy, e-mail a telefon. Dále je třeba uvést číslo kategorie, do které práci přihlašujete.

​Přihlášené práce se autorům nevrací.

Přihlášením své práce účastník souhlasí s jejím použitím Správou CHKO Litovelské Pomoraví a spolkem Viadua pro propagaci ochrany přírody v ČR.

Více informací se můžete dozvědět na www.viadua.cz nebo stránkách Správy CHKO Litovelské Pomoraví http://olomoucko.ochranaprirody.cz/aktuality/vytvarna-soutez/.

Ohodnoť článek

Foto Litovelské Pomoraví

Štítky soutěž, kresba, Litovelské Pomoraví, krajina, příroda, CHKO Litovelské Pomoraví, chráněná krajinná oblast, řeka Morava, Česko, karanténa, malování, Olomoucký kraj, Olomouc, Litovel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpestřete si karanténu malováním, právě probíhá výtvarná soutěž Litovelského Pomoraví  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.