Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

3BOBULE znají nové datum premiéry

Premiéru nové letní komedie 3BOBULE si diváci vychutnají již od čtvrtka 25. června na velkých plátnech v multiplexu PREMIERE CINEMAS v Praze, Olomouci a Teplicích. 3BOBULE volně navazují na předchozí dvě úspěšné komedie z filmové série BOBULE. Diváci se mohou opět těšit na setkání s osvědčenou hereckou dvojicí Terezou Ramba a Kryštofem Hádkem.

 PREMIERE CINEMAS navíc pro své návštěvníky přichystalo soutěž o vstupenky a filmové ceny. 

Léto v PREMIERE CINEMAS s pravou oddychovou letní komedií právě začíná. Příběh Honzy a Kláry, plný humoru, nečekaných zvratů a vynikajících hereckých výkonů, doprovází návštěvníky českých kin již od roku 2008.  Po mnoha vinobraních se Klára a Honza stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. 3BOBULE je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Nechybí samozřejmě ani nenapravitelný kumpán Jirka, který s sebou opět přiváží pár nových problémů. Těch však mají Honza s Klárou sami nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím i předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může Klára dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce.

Třetí pokračování kultovní komedie 3Bobule napsali Matěj Podzimek a Tomáš Vávra. Pod režijní taktovkou Martina Koppa se na plátno vracejí oblíbené postavy v podání Kryštofa Hádka, Terezy Ramba, Lukáše Langmajera, Miroslava Táborského, Mariana Rodena a dalších. Ve filmu zazní také slova Václava Postráneckého, kterému je film věnován.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky 3BOBULE, Premiere Cinemas, kino, komedie, Kryštof Hádek, Praha, Olomouc, Teplice, premiéra, Miroslav Táborský, Václav Postránecký, Marian Roden, Martin Kopp, Lukáš Langmajer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

3BOBULE znají nové datum premiéry  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.