Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

FOTOGALERIE: Sandra a Michal David rozjeli hudební show u Šantovky. Za písničkou dorazil i expremiér Babiš

Everlasting love, Maria Magdalena či Nenapovídej. Vzpomínkami na hity nejen z osmdesátých let ožil v Olomouci areál FunParku během dvojkoncertu hvězdné německé zpěvačky Sandry a populárního hudebníka Michala Davida. Na tříhodinovou show zavítal mezi diváky také bývalý premiér České republiky Andrej Babiš.

Čtvrteční show na pódiu u obchodní galerie Šantovka odstartoval hodinovým vystoupením diskotékový hitmaker Michal David. „Díky moc za to, kolik vás přišlo. V dnešní době to není samozřejmost, máme k tomu velkou úctu,“ ocenil publikum známý český muzikant. Mezi tančící fanoušky diskotékových hitů se pod dohledem ochranky zařadil také expremiér Andrej Babiš (ANO).

McDonald’s chystá další restauraci v Olomouckém kraji. U sjezdu z D1 u Mořic na Prostějovsku

Poblíž sjezdu z D1 u Mořic na Prostějovsku vznikne nová pobočka amerického řetězce McDonald’s. Obec podepsala smlouvy týkající se pozemků, restaurace by se mohla otevřít již na konci příštího roku. V Olomouckém kraji by šlo o pátou provozovnu,...

Na scéně se pak Michal David vystřídal s legendární zpěvačkou Sandrou, která den před olomouckým koncertem oslavila šedesáté narozeniny.

"Naposledy Sandra v Česku vystoupila před třemi lety. Další plánované koncerty byly buď vlivem covidové pandemie zrušeny nebo odloženy na další roky. Olomoucká show je zřejmě jediná, na které letos Sandra u nás zazpívá," uvedl ředitel pořádajícího Divadla na Šantovce Petr Hlávka.  

Sandra s taneční skupinou rozjela vystoupení jednou ze svých nejslavnějších písní – Maria Magdalena. V průběhu večera přidala další hity jako Everlasting love či In the heat of the Night, kterými proslula v období 80. a 90. let. Hudební oslava narozenin slavné zpěvačky pak pokračovala ještě druhým koncertním blokem Michala Davida.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Stanislav Heloňa

Štítky Kultura, koncert, Sandra, Michal David, Šantovka, Olomouc, Andrej Babiš, Marie Magdalena, Česko, ANO 2011

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOGALERIE: Sandra a Michal David rozjeli hudební show u Šantovky. Za písničkou dorazil i expremiér Babiš  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.