Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

VIDEO: Olomoucká kapela Nylon Jail vydala nový videoklip. Silný příběh je o člověku na rozscestí

Olomoucká kapela Nylon Jail před pár dny vydala singl Man Like You a nyní k němu zveřejnila videoklip. Hlavní roli má Ferdinand Polakovič, známá olomoucká postava. Představuje muže, jehož život je na hraně a který se vyrovnává se svojí minulostí a ztrátou životní lásky.

Nylon Jail pokřtí v olomouckém Jazz Tibet Clubu singl z nového studiového alba. Už v pátek

Olomoucká indie rocková kapela Nylon Jail vydává první singl Man Like You ze své nové desky, který představí na koncertech v Olomouci a v Praze. V Olomouci chystá koncert a křest singlu už tento pátek. Jde již o třetí studiové album originální...

Videoklip již tradičně vytvořil dvorní režisér Nylon Jail Vít Hradil, který spolupracuje například PSH nebo Davidem Kollerem

"V klipu jde o situaci, kdy člověk nacházející se téměř na okraji společnosti řeší svoje existenciální záležitosti. Vzácnou relikvii po své životní lásce prodá nevěstce v baru a jako mnoho mužů se s touto situací také vyrovnává za pomoci alkoholu na baru, sám, mezi přáteli nebo náhodnými návštěvníky," popisuje příběh frontman kapely Jiří Jirák.

Silný a podmanivý videoklip vznikal v Olomouci v jednom bytě a v místním biliard klubu, který se nachází v Riegrově ulici. Ještě před vydáním nového alba Nylon Jail slibují i další videosingly. 

"Poslední video má několik významových vrstev a odkazů. Celý příběh se buď stal, nebo jen zdál. Je na každém, aby popustil svou fantazii," dodává Jirák.

Nylon Jail před týdnem singl symbolicky pokřtili v téměř vyprodaném olomouckém Jazz Tibet Clubu a nyní připravují vydání desky a následné turné.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Nylon Jail

Štítky Nylon Jail, videoklip, singl, kapela, album, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Olomoucká kapela Nylon Jail vydala nový videoklip. Silný příběh je o člověku na rozscestí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.