Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aneta Langerová uzavře festival Ekologických dnů Olomouc v Horce nad Moravou

PR článek

Již tuto sobotu 29. dubna na Sluňákově v Horce nad Moravou vypukne EDOJARMARK, který je vyvrcholením festivalu Ekologické dny Olomouc. Nabídne bohatý program pro celou rodinu – koncerty, divadlo pro děti, ateliér přírodního barvířství, výrobu biouhlu nebo představení regionálních produktů a výrobků. Vstup je po celý den zdarma.

Poslední dubnová sobota bude na Sluňákově patřit celé rodině. Děti se mohou těšit na divadelní představení Rákosníček a jeho rybník, barvení rostlinami, slalom na koloběžce a několik hravých stanovišť. Rodiče potěší jarmark s místními produkty a výrobky, občerstvení tradiční, ale i veganské a jako zlatý hřeb koncert Anety Langerové.

„Edojarmark je součástí 33. ročníku festivalu Ekologické dny Olomouc 2023, proto návštěvníkům například poradíme, jak neplýtvat potravinami, ukážeme výrobu biomasy – biouhel, představíme permakulturní zahradničení a ukážeme, jak předcházet vzniku odpadu. Po celý den bude také probíhat výměnný bazar alias SWAP. Lidé mohou nosit dětské věci a dospělácké oblečení, a naopak si odnést to, co ještě doma využijí,“ vysvětluje organizátorka Michaela Pavlíková.

Program sobotního dne
Koncerty na velkém podiu
10:00 Pokus band
11:30 Epydemye
13:00 Ivan Hlas trio
14:30 Letní kapela
16:00 Dunaj
17:30 Lanugo
19:00 Aneta Langerová
Představení na malém podiu
10:30 Rákosníček a jeho rybník / Divadlo Scéna Zlín
13:30 Dobrodružství na ostrově Čičidžuma / Divadlo Scéna Zlín

V sobotu 29. dubna se těšíme na všechny, kteří chtějí strávit pohodový den v krásném prostředí a s pestrým programem. Kulisou celého Edojarmarku bude nádherná příroda a lužní les obklopující Sluňákov, kde bude možné načerpat energii přicházejícího jara. Vstup je zcela zdarma.

Prostředí je vhodné pro kočárky, vozíčkáře a pokud máte domácího mazlíčka, vezměte jej klidně s sebou. Vydat se na Edojarmark můžete za každého počasí. Připravena je i mokrá varianta. Do Horky se pohodlně dostanete vlakem nebo městskou dopravou (autobus číslo 18 nebo 20 z Olomouce). Pro řidiče jsme připravili velké parkoviště.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky edojarmark, Sluňákov, Aneta Langerová, akce pro děti, koncerty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aneta Langerová uzavře festival Ekologických dnů Olomouc v Horce nad Moravou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.