Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Úterý 15. října 2024  |  Svátek má Tereza
Bez reklam

Hvězdný kytarista Joe Bonamassa s Black Country Communion bude v Olomouci. Zahraje v Korunní pevnůstce

Nejlepší blues-rockový kytarista současnosti Joe Bonamassa vystoupí příští rok v červnu v Olomouci. V Korunní pevnůstce vystoupí v rámci turné s hvězdnou kapelou Black Country Communion. Půjde o jediný koncert v Česku, vstupenky jsou již v předprodeji.

Jedna z největších olomouckých hudebních událostí příštího roku se uskuteční 13. června. Nejlepší blues-rockový kytarista současnosti Joe Bonamassa vystoupí v Korunní pevnůstce s kapelou Black Country Communion, jejímiž členy jsou legendární Glenn Hughes z Deep Purple či Jason Bonham, který bubnoval mimo jiné také s Led Zeppelin. Hudební formace vydala letos v červnu svou pátou studiovou desku a po 14 letech se vydá na koncertní šnůru. 

"Koncertní turné Black Country Communion je skutečně světovou událostí. Nikdo nečekal, že by se kapela dala po dlouhých letech dohromady. Koncerty se uskuteční ve velkých evropských městech. To, že se nám podařilo jej dostat do Olomouce, považuji za zázrak. Koncert v centru Hané bude navíc jedinou českou i slovenskou zastávkou. Nemůžu se toho dočkat," svěřil se Dušan Neumann, majitel Bounty Rock Cafe.

Odborníci a fanoušci považují Joe Bonamassu za jednoho z nejlepších žijících kytaristů. V průběhu své kariéry spolupracoval s největšími jmény hudebního průmyslu a jako sólový umělec mnohokrát vyprodal slavné sály jako Royal Albert Hall nebo Madison Square Garden.

Milovníci hudby se budou moci nechat unést také silnými vokály Glena Hughese, precizním a razantním rytmem Jasona Bonhama a jedinečným klávesovým uměním Dereka Sheriniana. Vstupenky jsou již v předprodeji na ticketportal.cz.

Ohodnoť článek

Foto poskytlo Bounty Rock Cafe

Štítky koncert, legenda, Black Country Communion, Joe Bonamassa, Olomouc, hudební skupina, Česko, Jason Bonham, Glenn Hughes, Deep Purple

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hvězdný kytarista Joe Bonamassa s Black Country Communion bude v Olomouci. Zahraje v Korunní pevnůstce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.