Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

SOUTĚŽ: To nejlepší z muzikálů zazpívají v Olomouci Blanarovičová a Vojtek. Vyhrajte dva lístky

Pořadatelé Olomouckých kulturních prázdnin připravili exkluzivní zážitek pro fanoušky slavných muzikálových melodií. Ve čtvrtek 20. července od 20 hodin vystoupí v Korunní pevnůstce zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová s frontmanem kapely Kabát Josefem Vojtkem se speciálním programem The Best of Musicals.

„Koncert Yvetty Blanarovičové a Josefa Vojtka bude určitě jedním z vrcholů Olomouckých kulturních prázdnin. Oba totiž patří k naprosté špičce mezi muzikálovými interprety,“ řekl za pořadatele z Bounty Rock Café Promotion Dušan Neumann. O jejich kvalitách podle něj svědčí celá řada rolí ve slavných muzikálech, ale také cena Thálie, kterou oba získali. Zatímco Balanarovičová prestižní ocenění udělované hereckou asociací získala v roce 1996 za roli Elisy Doolitleové v My Fair Lady, Vojtek převzal cenu letos za dvojroli v muzikálu Mefisto.

Koncertní program Best of Musicals nabídne ty největší hity z českých a světových muzikálů včetně společných duetů. V playlistu nechybějí skladby z West Side Story, The Cats, Fantom Opery, Dracula, New York New York, The Prayer, Hamlet, Angelika a dalších. Slavné melodie přitom zaznějí v originálních popových, rockových a operních aranžmá. „Andělský zpěv Yvetty Blanarovičové v kombinaci drsným rockovým hlasem a vystupováním Pepy Vojtka slibuje skvělý zážitek,“ míní Neumann.

Vstupenky stojí 299 korun a v předprodeji je lze koupit v síti GoOut, v informačním centru v podloubí olomoucké radnice nebo v Bounty Rock Café.

U nás můžete soutěžit celkem o čtyři lístky. Dva výherci, kteří odpoví na jednoduchou soutěžní otázku, vyhrají dva lístky. Soutěž ukončíme v neděli ve 12:00.

Jak se jmenuje kapela, ve které hraje Josef Vojtek?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Tisková zpráva

Štítky Josef Vojtek, Yvetta Blanarovičová, muzikál, Olomouc, Kabát, soutěž, hudební skupina, New York, Cena Thálie, My Fair Lady, West Side Story, Fantom opery

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: To nejlepší z muzikálů zazpívají v Olomouci Blanarovičová a Vojtek. Vyhrajte dva lístky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.