Počasí dnes19 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Rok 2018 ve jménu hvězd. Olomouc navštíví Maciuchová, Holubová, Poullain a mnoho dalších

Tak už máme po tom vánočním shonu, bramborový salát snědený, cukroví pomalu mizí, dárky rozbalené a balící papír schovaný na příští rok. Někteří z nás si rozbalili ponožky, druzí telefony a někdo třeba zážitky. A taky peníze. To je totiž takový trend dnešní doby. No a pro ty z vás, co neví, jak s těmi zážitky či penězi naložit, přikládám pár divadelních typů na příští rok.

RUKOJMÍ BEZ RIZIKA

Ruličky do ručky aneb Vydra s Bouškovou na scéně

Francouzská komedie s kriminální příchutí o tom, jak se sebevražda může zdát vysvobozením pro dva kamarády Marce a Luce (Václav Vydra, Svatopluk Skopal). Teda jen do té doby, než zjistí, že tu přeci jenom existuje něco, pro co žít. Pro peníze.

Kino Metropol, 14. ledna, 19:00

TEĎ NE! ANEB NA TOHLE TEĎ NENÍ TA PRAVÁ CHVÍLE

Michal Dlouhý v hlavní roli

Příběh o muži, kterému se na první pohled daří naprosto všechno. Hezká žena, prosperující firma, dobré společenské postavení. Ale, přiznejme si, že takhle to v životě nefunguje. Je všechno opravdu tak, jak se na první pohled jeví? Je jeho život tak růžový? Co když je naopak prohnilý a plný červů? To se pak ta pravda, která leze na povrch, může jevit jako zásadní problém. Nebo ne?

Kino Metropol, 28. ledna, 19:00

ŠEST TANEČNÍCH HODIN V ŠESTI TÝDNECH

Ta co neumí moc česky s tím, co nemá nic společného s Janem Krausem

Herecký duet o lidské opuštěnosti a nikdy neumírající naději v lepší zítřky. Madam Lily Harrison (Chantal Poullain) si najme Michaela (Martin Kraus), aby ji naučil tancovat. Lidé s těžkým životním osudem se propojí v rytmu tanga a společnou cestou dotančí k hezčímu životu.

Kino Metropol, 9. února 19:00

ÚČA MUSÍ PRYČ!

Není rodičák, jako rodičák  

Komedie s překvapivými dějovými zvraty a brilantním slovním humorem, jež se týká problému, který znají snad všichni rodiče i učitelé. Naše děti jsou přeci nejlepší, chyba je v učitelce. A ta by se měla okamžitě odvolat. Třídní učitelka se však nedá jen tak zahnat do kouta a nastaví rodičům zrcadlo jich samotných. Kde je tedy vlastně problém? V učitelce, dětech či v rodičích?

Kino Metropol, 16. února 19:00

HVĚZDA

Původní česká ONE WOMAN SHOW věnovaná Evě Holubové

Komedie o fiktivní seriálové herečce odkrývá zákulisí českého showbyznysu a nadhledem líčí osobní problémy neznámé herečky, která po pětatřiceti letech u oblastního divadla nečekaně zazáří v televizním seriálu.

Kino Metropol 23.3. 19:00

ŽENA VLČÍ MÁK

I „starý“ člověk ještě žije a možná vás překvapí jak!

Hra je monologem Hany Maciuchové, která prožívá ve věku, kdy se většina jejich vrstevnic už dávno smířila s šedí, jednotvárností a osamělostí zbytku života, nečekané, citové vzplanutí, neuvěřitelnou, ostýchavou, dychtivou a stejně intenzivně opětovanou lásku k muži ještě o deset let staršímu, než je ona sama. Jak tohle může dopadnout?

Kino Metropol, 23.3. 19:00

 

Autoři | Foto oficiální stránky Kino Metropol

Štítky peníze, Hana Maciuchová, Eva Holubová, Chantal Poullain, Olomouc, Václav Vydra, Svatopluk Skopal, trend, Dům kultury Metropol, Michal Dlouhý, Jan Kraus, Martin Kraus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rok 2018 ve jménu hvězd. Olomouc navštíví Maciuchová, Holubová, Poullain a mnoho dalších  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.