Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Jeden svět Olomouc zve na koncert kapely Ghost of You. Dnes večer zahraje v Jazzu

Devatenáctý ročník mezinárodního festivalu dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Olomouc je v plném proudu. Letošní program zpracovává téma aktualizace systému na všech možných úrovních, a kromě filmů a debat nabízí i nejrůznější doprovodné akce. Jednou z nich je energické vystoupení talentované kapely Ghost of You.

Psychedelický artrock, záplava expresivních vokálů doprovázených intenzivní smrští kytarových riffů a nepřeslechnutelným zvukem bicích – to a mnohem víc jsou ambiciózní Ghost of You, kteří zavítají i na festival Jeden svět Olomouc. Přijďte si vychutnat tento hudební zážitek na vlastní kůži spolu s námi ve čtvrtek 22. března od devíti hodin večer do Jazz Tibet clubu v Olomouci, vstupné je dobrovolné.

Pod názvem Ghost of You se skrývá čtyřka hudebně nadaných kluků z Brna, kteří si plní svůj sen, a to dost úspěšně. Od založení kapely v roce 2012 mají za sebou už přes tři stovky koncertů. Jejich muziku si mohli fanoušci vychutnat při klasických koncertech i na oblíbených letních festivalech, jako jsou Rock for People, Colours of Ostrava, Metronome či třeba MFF Karlovy Vary. Kapela si svými tóny podmanila rovněž zahraniční publikum, a to na slovenské Pohodě, Grape festivalu, rakouském Donauinselfestu, maďarském Szigetu nebo rumunském Banátu.

Pokud máte radši klidnější akce, hned v pátek 23. března je pro vás v Litr Shopu (v prostorách Divadla na cucky) připravena debata s hosty, kteří se přijdou podělit o svůj netradiční životní příběh. To vše pod názvem Živé knihy.

Tisková zpráva | Foto Facebook Ghost of You

Štítky koncert, hudba, Ghost of You, Olomouc, hudební skupina, Jeden svět, festival, dokumentární film, jazz, Rock for People, Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, Colours of Ostrava, Sziget Festival, Grape Festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jeden svět Olomouc zve na koncert kapely Ghost of You. Dnes večer zahraje v Jazzu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.