Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Korunní pevnůstce se koná Funfest. Nabídne parkuristy i Maxim Turbulenc

PR článek

Děti, dospělí, všichni! Zábava pro celou rodinu, to je Funfest! Nový festival už 17. června v Olomouci v prostorách Korunní pevnůstky.

Program určitě nadchne všechny věkové kategorie. Na co se tedy můžete těšit? „Brány Korunní pevnůstky se otevírají v 10.00. Děti si budou moct zazpívat a zařádit během zpívánek strýčka Líčka. Budeme svědky parkourové exhibice a sami se pod dohledem zkušených trenérů budeme moci naučit některé z prvků parkouru! Nebude chybět ani představitel současného fenoménu - Youtuber Lukefry. A vystoupí skupina Maxim Turbulenc a objev roku Rádia Haná - Fleksible! Bude toho opravdu hodně,“ říká k blížící se akci programový ředitel pořádajícího Radia Haná Marek Berger.

Nezapomínáme ani na tatínky, kteří třetí červnovou neděli slaví svátek! Speciálně pro ně totiž budou připraveny rozmanité aktivity! K prohlédnutí pro vás navíc budou na místě připraveny technologie virtuální reality. Chybět nebude ani bohaté občerstvení a atrakce pro děti! To vše a mnohem více na jednom místě. „Přijďte si to s námi užít, těšíme se na vás," dodává závěrem Berger.

Foto Facebook Maxim Turbulenc

Štítky Funfest, den otců, maxim turbulenc, Korunní pevnůstka, Olomouc, Haná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Korunní pevnůstce se koná Funfest. Nabídne parkuristy i Maxim Turbulenc  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.