Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Ženy, zpozorněte – v úterý se v Premiere Cinemas koná dámská jízda s filmem Po čem muži touží

Zajímá Vás po čem muži touží? V nové české komedii Rudolfa Havlíka se to konečně dozvíte! Multiplex PREMIERE CINEMAS Olomouc v Šantovce připravil na úterý 18. září 2018 speciální filmovou projekci pro dámy – PREMIERE LADIES s předpremiérou české komedie s Jiřím Langmajerem, Annou Polívkovou a Táňou Pauhofovou v hlavních rolích. Filmový večer začíná v 18:00 doprovodným programem. V 19:00 pak následuje tombola a předpremiéra filmu PO ČEM MUŽI TOUŽÍ.

V rámci doprovodného programu PREMIERE LADIES – PO ČEM MUŽI TOUŽÍ se návštěvnice mohou nechat rozmazlovat v rukou vizážistek a vyfotit se ve fotokoutku. Před promítnutím nové české komedie se návštěvnice osvěží welcome drinkem Frisco a budou mít šanci vyhrát v tombole jednu z atraktivních cen od našich partnerů např. zapůjčení automobilu Peugeot na celý víkend, předplatné Fashion Trend Magazin či peněžní voucher na nákup od společnosti Intersport.

Scénář vznikl ve spolupráci s úspěšnou českou spisovatelkou Radkou Třeštíkovou. Charismatický šéfredaktor časopisu Playboy Karel Král (Jiří Langmajer) dostane výpověď kvůli poklesu prodejnosti, bývalá manželka (Andrea Hoffmannová) a dcera (Sara Sandeva) ho opět naštvou a na jeho místo je dosazena pohledná mladá Leona (Táňa Pauhofová). Karel se proto opije a v dobrodružné noci si přeje, aby se stal ženou. Ráno Karel zjistí, že se stal Karlou (Anna Polívková) a musí se vyrovnat nejen s novým vzhledem, ale hlavně se naučit fungovat v ženském těle a zjistit, zda to mají ženy opravdu snazší. 

Program multiplexu PREMIERE CINEMAS a on-line rezervace na www.premierecinemas.cz.

Tisková zpráva

Štítky Premiere Cinemas, Po čem muži touží, dámská jízda, komedie, Táňa Pauhofová, Anna Polívková, Jiří Langmajer, film, Rudolf Havlík, Olomouc, Radka Třeštíková, Peugeot, Andrea Hoffmannová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženy, zpozorněte – v úterý se v Premiere Cinemas koná dámská jízda s filmem Po čem muži touží  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.