Počasí dnes31 °C, zítra33 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

V Olomouci se dnes koná beseda s Branislavem Konrádem a trenéry HC Olomouc

Dnes od půl šesté se koná beseda s trenéry A-týmu Janem Tomajkem a Zdeňkem Motákem a gólmanskou jedničkou Kohoutů Branislavem Konrádem. Akce se koná v Aplikačním centru BALUO v Neředíně v rámci projektu Univerzita pro sport.

Aplikační centrum BALUO je vědeckotechnický park zaměřený na výzkum, technologie, inovační podnikání a odborné vzdělávání v oblasti pohybové aktivity, prevence civilizačních nemocí a podpory zdravého životního stylu. AC BALUO naleznete na adrese U letiště 976/32 v Neředíně.

Cílem projektu je prolnout akademické prostředí s aktivitami města a místních sportovních klubů tak, aby ze vzájemné spolupráce profitovaly všechny strany. Besedu bude moderovat děkan FTK UP Michal Šafář. Ten se věnuje sportovní psychologii a spolupracoval například s tenistkou Petrou Kvitovou.

Foto Michaela Valsová

Štítky beseda, hokej, HC Olomouc, Olomouc, Branislav Konrád, Jan Tomajko, Zdeněk Moták, Neředín, Michal Šafář, Petra Kvitová, Fakulta tělesné kultury Univerzity Palackého, trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Olomouci se dnes koná beseda s Branislavem Konrádem a trenéry HC Olomouc  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.