Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Majerová chce za Olomoucko do Senátu. Musíme otočit směřování naší země, tvrdí

Předsedkyně Trikolory Zuzana Majerová Zahradníková bude za Olomoucko kandidovat do Senátu. Za svůj hlavní cíl si klade otočit směřování České republiky. O místo v horní komoře parlamentu se utká například s lékaři Lumírem Kantorem, Milanem Brázdilem a Čestmírem Neoralem nebo prorektorem univerzity Michalem Malackou.

Padesátiletá Zuzana Majerová Zahradníková z Olomouce oznámila svou kandidaturu do Senátu za Olomoucko na svých webových stránkách.

"Musíme otočit směřování naší země," popsala své hlavní poslání Majerová. Olomoucká rodačka se chce soustředit na návrat suverenity, zastavení Green Dealu a zrušení plošné inkluze. 

"Od politiků se přece očekává, že se svojí kůží půjdou na volební trh, zvláště pak, když se doplňovací volby konají tam, kde bydlí. A za druhé, už se na tuhle vládu opravdu nemůžu dívat, už toho opravdu bylo dost. Čím víc bude v parlamentu lidí, kteří vládě nepůjdou na ruku, tím lépe pro naši zemi," prohlásila Majerová.

Na sociálních sítích Majerová v poslední době sdílela například příspěvky, které zpochybňují sankce proti Rusku kvůli napadení Ukrajiny. "To, co potřebujeme, nejsou sankce, ale okamžitý KLID zbraní a MÍROVÁ jednání," citovala slova maďarského premiéra Viktora Orbána.

Do Senátu kandidují na Olomoucku lékaři Kantor, Brázdil, Neoral nebo prorektor Malacka

Senátor a dětský lékař Lumír Kantor, lékař letecké záchranné služby Milan Brázdil, emeritní přednosta I. chirurgické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc Čestmír Neoral nebo právník a prorektor Univerzity Palackého Michal Malacka se budou v...

O přízeň voličů se v září v senátním obvodu 61 Olomouc bude ucházet také současný senátor a dětský lékař Lumír Kantor (za KDU-ČSL). Za hnutí ANO půjde do senátních voleb poslanec a lékař letecké záchranné služby Milan Brázdil, který v roce 2016 v druhém kole prohrál souboj o post senátora právě s Kantorem.

ODS vybrala jako svého kandidáta pro senátní volby na Olomoucku emeritního přednostu I. chirurgické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc Čestmíra Neorala. Kandidaturu za STAN oznámil také právník a prorektor Univerzity Palackého Michal Malacka

Komunální a senátní volby se uskuteční 23. a 24. září letošního roku. V komunálních volbách se Trikolora rozhodla spojit síly s SPD.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto zuzanamajerova.cz

Štítky Senát, kandidatura, Trikolóra, Zuzana Majerová Zahradníková, Olomouc, Olomoucký kraj, Senát Parlamentu ČR, Lumír Kantor, Milan Brázdil, Parlament České republiky, Česko, Volby do Senátu Parlamentu České republiky, Viktor Orbán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patrik Vydlák

Majerko, bude líp bez tebe. Co takhle zajet si do Bolgogradu? :)

Pátek, 8. července 2022, 11:23Odpovědět

Mirek Nemec

No mohlo by se jí už něco stát. Už je jí padesát a “nehody” se v tomhle věku začínají vyskytovat vyšším tempem.

Pátek, 8. července 2022, 07:07Odpovědět

Jiří Votroubek

Trikolora je díky politickým turistům mrtvý projekt.......

Pátek, 8. července 2022, 07:02Odpovědět

Josef Brožek

Všechna tahle proruská verbež by se měla otočit a odtáhnout z naší země do ruské díry. tam jim bude někdo možná naslouchat.

Čtvrtek, 7. července 2022, 20:50Odpovědět

Josef Brožek

Snaha psích hoven, co nejsou schopni v demokratických volbách vyhrát a obecně těch, kteří nejsou schopni se v právním demokratickém státě prosadit, je zoufalá. Zoufale se snaží. Šíří lži o všem a proti všem, dělají užitečné idioty totalitním doktátorům.. Nakonec by stejně dopadli jako jako ti psi z kvazirepublik luhanské a donbaské, kdy jich 75% nechali zdechnout sami rusáci. Dobře jim posloužili, bratři :-)

Čtvrtek, 7. července 2022, 20:48Odpovědět

Josef Brožek

Zoufalá ženština. Kam by chtěl naši zemi otáčet? Směrem k rusku? Nebude lepší, když se otočí na podpadku ona sama a zamíří rovnou na východ? Myslím, že by mohla se zacharovouvou natáčet lascivní videa pro důchodce a měla by se dobře.

Čtvrtek, 7. července 2022, 20:43Odpovědět

Marek Švec

Uvedenou paní jsem potkal minulý týden na poště u nádraží, kde čekala s pořadovým lístkem na přepážku....celou dobu si pro sebe něco potichu mumlala a působí dost mimo. Nedokážu si představit, že má takový člověk někoho zastupovat....

Čtvrtek, 7. července 2022, 20:25Odpovědět

Honza Prochazka

Zuzana neví o čem mluví. Její láska k Putinovi je velká

Čtvrtek, 7. července 2022, 19:07Odpovědět

Joe Hospjo

To je ale p.....

Čtvrtek, 7. července 2022, 18:21Odpovědět

Josef Vyndalho

víš co zuzano, jdi do prdele.......

Čtvrtek, 7. července 2022, 17:35Odpovědět

Majerová chce za Olomoucko do Senátu. Musíme otočit směřování naší země, tvrdí  |  Politika  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.