Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Muž při běhání vylepoval plakáty na nelegální plochy. Dopadli ho strážníci

V neděli dopoledne byl přerovskými strážníky zadržen čtyřiačtyřicetiletý muž, který si šel zaběhat a během svého výklusu vylepoval na nelegální plochy plakáty, které zvaly na koncert punkové kapely.

„V jednu chvíli ho zachytila obsluha kamerového systému a předala informace motohlídce v terénu. Ta běžce dostihla o několik ulic dále, avšak ten v tu chvíli nejspíše zpanikařil a pokusil se využít svého běžeckého vybavení, aby hlídce utekl. Nereagoval na výzvy k zastavení a nakonec byl zastaven pomocí kolemjdoucího občana, který ho zpomalil. Jelikož měl neustále tendence utíkat, připoutal si ho jeden ze strážníků k sobě. Teprve poté se muž zklidnil a mohla s ním být celá záležitost projednána. Za porušení zákona a vyhlášky ho běh s výlepem přišel na několik tisíc," vysvětlil zástupce ředitele přerovské městské policie Miroslav Komínek.

Foto Městská policie Přerov

Štítky běh, plakáty, výlep, Přerov, plakát

Muž při běhání vylepoval plakáty na nelegální plochy. Dopadli ho strážníci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.