Počasí dnes14 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tourism Expo nabídne lázeňskou kolonádu s minerálními prameny, cvičení i přednášky

PR článek

Prožijte veletrh cestovního ruchu a lázeňství Tourism Expo ve dnech 5. – 6. dubna na Výstavišti Flora Olomouc. Projděte se kolonádou, ochutnejte lázeňské prameny, protáhněte své tělo na lekci jógy a nenechte si ujít festival cestovatelských přednášek s Ladislavem Ziburou a dalšími.

Letos jedinečně můžete ochutnat minerální vody na improvizované lázeňské kolonádě a nechat se poučit odborným výkladem o jejich léčivých účincích na lidské tělo. Kolonádu veletrhu Tourism Expo v pavilonu A zaplní prezentace lázní, cestovních kanceláří,cestovatelských sdružení a kulturních zařízení s nabídkou tuzemských wellness pobytů.

TIP: Pořiďte si výhodnou online vstupenku a běžte rovnou na výstavu.

Ve zdravém těle zdravý duch

Nikdy jste necvičili jógu či pilates a už dlouho vás to láká? Na galerii pavilonu A nebude o skutečný pohyb nouze. Využijte příležitosti zacvičit si pod vedením nejlepších lektorů z centra sportu a zdraví Omega Olomouc. Také si můžete nechat odborně zanalyzovat své tělo nebo pořídit vybavení na sport, turistiku a volný čas.

Inspirujte se v cestování

Cestovatel, spisovatel a vášnivý vypravěč Ladislav Zibura je svou přednáškou „Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii“ hlavním tahákem festivalu cestovatelských přednášek, který se uskuteční v pavilonu C. Cestovatelských přednášek na vás ale čeká mnohem víc. O svých dobrodružstvích z pacifické hřebenovky, Santiaga de Compostela, Antarktidy, Mexika či Nepálu vám povypráví další cestovatelé. Podívejte se na kompletní program cestovatelských přednášek.

K cestování neodmyslitelně patří různé druhy kávy, za jejichž vůněmi se vydáte do pavilonu B. Zhlédněte také exponáty kávových mlýnků z let minulých a s dětmi si vyrobte originální suvenýry z kávy v tvořivých dílničkách.

Výstavu zpříjemní velkoformátové fotografie z ankety „7 divů Olomouckého kraje“. Kdo v anketě zvítězil, se zúčastnění dozví při slavnostním vyhlášení v rámci Tourism Expo 2019.

Ološlapem i historickým vlakem

V sobotu 6. dubna v rámci Tourism Expo zahájí město Olomouc turistickou sezonu. Od 10 do 16 hodin před pavilonem A nabídne řadu atraktivního vyžití v podobě Ološlapu či projížděk v kočáru s koňským spřežením. V sobotu máte možnost vrátit se do éry parních lokomotiv. A to díky historickému vlaku, který bude mít svou trasu se zastávkou Olomouc – Nová Ulice za výstavním pavilonem A.

Záštitu nad akcí převzal primátor statutárního města Olomouce Mgr. Miroslav Žbánek, MPA, spolu s hejtmanem Olomouckého kraje Ladislavem Oklešťkem.

Tisková zpráva

Štítky Tourism Expo, lážně, prameny, výstava, kultura, zábava, Flora, přednáška, Světová výstava, pavilon, Výstaviště Flora Olomouc, a.s., Olomouc, minerální pramen, Ladislav Zibura, Miroslav Žbánek, Olomoucký kraj, jóga, festival, Mexiko

Tourism Expo nabídne lázeňskou kolonádu s minerálními prameny, cvičení i přednášky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.