Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Coworkingové centrum Vault 42 znovu otevírá své brány. Freelanceři již nemusí pracovat z domu

Také coworkingové centrum Vault 42 dnes otevřelo své brány pro veřejnost. Návštěvníci a pracovníci však musejí, stejně jako jinde, dbát zvýšených bezpečnostních opatření.

Vault 42 je místem pro všechny profesionály, kteří chtějí pracovat v centru Olomouce obklopeni stejně naladěnými lidmi. Každý zde pracuje na svých projektech a když potřebuje pomoct, má se na koho obrátit.

Coworkingové centrum si klade za cíl sdružovat freelancery, podnikavce i remote zaměstnance napříč kreativními i technickými obory. 

Součástí Vaultu 42 je i Sámoška, kde mohu členové Vaultu pracovat. Sámoška je zařízená samooblužně. Sami si nalijete kvalitní kávu za 15 korun či si vyberete něco k zakousnutí. Sami si naservírujete vybraný sortiment ke stolu a sami také nakonec zaplatíte.

„I když nás aktuální situace citelně zasáhla, jsme rádi, že můžeme provoz opět rozběhnout a vytvářet kvalitní pracovní zázemí pro všechny, kterým práce z domu nevyhovuje," říká Radek Holík, zakladatel centra.

Ve Vaultu 42 je však nutné dbát zvýšených hygienických opatření. Vstup je povolen pouze se zakrytými ústy a nosem. Roušky, stejně jako dezinfekce, je ve Vaultu k dispozici. Kliky v coworkingovém centru se dvakrát denně dezinfikují.

Rovněž členové centra jsou rádi, že se mohou vrátit do práce. „Home office je fajn, ale když pracujete z domu každý den a nevíte, kdy přesně se vrátíte zpět do práce, není to dobrý. Je super, že je Vault 42 znovu otevřený,“ dodal grafik Petr, který pravidelně služby coworkingového centra využívá.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky Vault 42, znovuotevření, koronavirus, coworking, dům, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Coworkingové centrum Vault 42 znovu otevírá své brány. Freelanceři již nemusí pracovat z domu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.