Začíná grilovací sezóna. Hasiči jsou v pozoru a varují před požáry

Autoři | Foto HZS Olomouckého kraje, pixabay.com

Hlavní grilovací sezóna začíná nabírat na obrátkách, což znamená také řadu rizik. Hasiči proto varují, abyste při manipulaci s otevřeným ohněm byli obezřetní a vyvarovali se případnému požáru. Kam gril umístit, jak se o něj během přípravy pokrmů jídla starat a kde byste grilovat neměli? Pokud chcete předejít potížím, stačí dodržovat základní pravidla.

Ohodnoť článek

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Štítky grilování, hasiči, varování, oheň, požár

Komentáře

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.