Počasí dnes28 °C, zítra29 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

První dítě se letos v Olomouckém kraji narodilo ve FN Olomouc

První dítě v Olomouckém kraji se letos narodilo v porodnici Fakultní nemocnice Olomouc. Holčička Natálie přišla na svět dnes dvanáct minut po půlnoci. Následoval ji Leoš v Nemocnici Agel Jeseník a Ondřej v Nemocnici Agel Přerov. Nemocnice v Šumperku, Prostějově a Šternberku na první dítě letošního roku stále čekají, vyplývá z ankety ČTK.

„Holčička Natálie váží 3,830 kilogramu a měří 51 centimetrů. Je z Olomouce,“ řekl mluvčí FN Olomouc Adam Fritscher. V Nemocnici AGEL Jeseník se narodil jako první letošní miminko chlapeček Leoš, a to v 07:02. „Maminka přijela do jesenické porodnice z nedaleké obce na Javornicku,“ uvedla mluvčí společnosti Agel Radka Miloševská.

V Nemocnici AGEL Přerov přivítali první miminko v 07:30. „Byl to také chlapeček, který dostal jméno Ondřej. Maminka přijela z nedaleké obce u Lipníka nad Bečvou,“ podotkla Miloševská.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FNOL

Štítky ČR, rodina, děti, 2021, Olomoucký, Fakultní nemocnice Olomouc, Olomoucký kraj, Agel, AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Jeseník, Nemocnice Šumperk, Prostějov, Šternberk, Olomouc, Lipník nad Bečvou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První dítě se letos v Olomouckém kraji narodilo ve FN Olomouc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.