Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Olomoucká rána jsou zase o něco příjemnější, Wolt začal rozvážet snídaně

PR článek

Služby na doručování jídla zažívají v posledním roce nebývalý vzestup. Mimo klasické donášky obědů domů či do kanceláře se finský technologický start-up Wolt rozhodl rozšířit svou nabídku o snídaně. Reaguje tak na stále se zvyšující poptávku zákazníků nejen v Praze, ale i v regionech.

V Olomouci nabízí Wolt nabízí své služby od loňského podzimu a na přelomu roku začal mimo jiné nabízet i doručení snídaní. Od osmi hodin ráno si tak může zákazník nechat přivést snídani až ke dveřím, a to jak od místních oblíbených podniků, tak od velkých řetězců, jako je Starbucks nebo Bageterie Boulevard. Do třiceti minut lze mít na stole chutě celého světa. 

Čerstvá míchaná vajíčka, kvalitní uzeniny nebo domácí lívance si můžete objednat například z Trouble Cafe. Útulná kavárna funguje v centru města více než dva roky – svůj příběh odstartovala v prosinci 2018. Mimo výběrovou kávu z ostravské pražírny Coffee Culture svým zákazníkům servíruje exkluzivní brunche, ať už jste milovníkem sladké či slané varianty. Ideální je brunch naplánovat na víkend, kdy se ráno může protáhnout až do brzkého odpoledne. Trouble Cafe v běžném režimu nabízí i prostornou office místnost, kde je možné nerušeně pracovat, číst si nebo studovat a k tomu si dopřát cokoliv z nabídky kavárny. Tichý prostor teď sice nevyužijete, ale i tak si můžete nechat doručit to nejlepší až k vám na home office, a nastartovat pracovní den s voňavou kávou.

V Trouble Cafe umí fantastické brunche ve sladké i slané variantě.

Milovníkům italské kuchyně nabízí Caffè Dieci nejen snídaně, ale i snídaňové boxy. Z široké nabídky křupavých croissantů či bagelů si vybere opravdu každý. A pokud toužíte po něčem se závanem středomoří, vsaďte na slanou variantu italského pečiva – focacciu s prosciuttem nebo flaguettu s vejci a olivovým olejem. Máte-li touhu se projít a objednávku si osobně vyzvednout v samém srdci Olomouce, dost možná se vám poštěstí naučit se i pár italských slovíček od věrných příznivců kavárny. A co vy víte, třeba si na příští dovolené v Římě či Florencii už cafè, gelato nebo brioche objednáte sami. 

Caffe Diéci, italská paráda v srdci Olomouce.

Chcete-li vyzkoušet něco nového, pak si objednejte avokádový chléb, nebo rovnou dva, v Cajk Bistro. Mimo slaný snídaňový box vám rádi připraví i ovesnou kaši nebo Cajk snídani na způsob té britské – s fazolemi, slaninou, volským okem a žitným pečivem. A jestli vám bude chutnat, neváhejte a vyberte si z nabídky rovnou i něco k obědu. Bistro se zákazníkům otevřelo před rokem, v lednu 2020 a i přes nepřízeň situace následujících měsíců si dokázalo získat srdce mnoha navštěvníků. Své dobroty připravují každý všední den do třetí hodiny odpoledne.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, snídaně, rozvážka, cajk bistro, kavárna, káva, Olomouc, pečivo, uzenina, lívanec, chléb, olivový olej, italská kuchyně, slanina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olomoucká rána jsou zase o něco příjemnější, Wolt začal rozvážet snídaně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.