Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prostějovská firma WINDMÖLLER & HÖLSCHER Machinery i v této době roste a investuje do nových výrobních hal a zaměstnanců

PR článek

Dvě nové výrobní haly vyrostou v areálu prostějovské společnosti WINDMÖLLER & HÖLSCHER Machinery. V nových moderních budovách, šetrných k životnímu prostředí, by se mělo začít montovat už v létě příštího roku. To s sebou přinese vytvoření 120 nových pracovních míst a další růst firmy. Do budoucna se budou rozšiřovat například i kapacity parkovacích míst a šaten s čímž počítají další stavební projekty.

Společnost WINDMÖLLER & HÖLSCHER je díky jedinečnému spektru strojů a systémů na výrobu, potisk a zpracování flexibilních obalů již několik desetiletí lídrem trhu a technologickou špičkou. „Že jste o našich strojích ještě neslyšeli? Pokaždé, když vezmete do rukou zubní pastu, sáček s chipsy nebo si povezete domů pytel s cementem, nedívejte se jen na obsah. Můžete se zamyslet nad tím, co to bylo za důmyslné stroje, které tyto obaly vyrobily a potiskly“ přibližuje výrobní portfolio společnosti personální manažerka Vladimíra Trávníčková. 

Hlavní sídlo společnosti W&H se nachází v Německu v Lengerichu, kde se v roce 1869 začala psát její historie. V roce 2005 založila společnost svou první a jedinou zahraniční výrobní pobočku v Prostějově. Prostějovský závod se zabývá vývojem, konstrukcí a montáží strojů a montážních celků na výrobu flexibilních obalů z fólie a z polypropylenové tkaniny, tiskařských strojů a strojů pro další zpracování.

„I když se vlastně všechno točí kolem techniky jsme rodinný podnik a lidé jsou pro firmu velmi důležití. Pracovní prostředí a atmosféra se vyznačují kolegialitou a komunikací“ dodává Vladimíra Trávníčková.  V současnosti zaměstnává závod v Prostějově více než 550 zaměstnanců.

Aktuálně hledá společnost nové kolegy a kolegyně na pozice strojní zámečník, elektrotechnik, zámečník – brusič, skladník, měřící technik, technik expedice a nákupčí. „Na montáži a elektromontáži se mohou zájemci těšit na jednosměnný provoz, na všech pozicích na moderní, čisté a tiché pracovní prostředí, dotované závodní stravování, dovolenou 25 dnů, výhodné mobilní tarify pro celou rodinu a mnoho dalšího. Zaměstnanci na administrativních pozicích jistě přivítají flexibilní pracovní dobu a flexibilní formy spolupráce.“ přibližuje pracovní podmínky Vladimíra Trávníčková. 

„Vsaďte na jistotu a pracujte s námi“ Zájemci se mohou hlásit na kariérních stránkách firmy, případně zaslat životopis na email kariera@wuh-group.com.

www.wuh.cz

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky WINDMÖLLER & HÖLSCHER Machinery, investice, zaměstnání, nábor, Windmöller & Hölscher Machinery k.s., Prostějov, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prostějovská firma WINDMÖLLER & HÖLSCHER Machinery i v této době roste a investuje do nových výrobních hal a zaměstnanců  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.