Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Olomouci se otevřel nový autoservis

PR článek

V areálu STK „Na Přerovské“ byl na začátku května zprovozněn zcela nový autoservis a pneuservis pro osobní a lehká užitková vozidla. Na první pohled upoutá žlutočerné logo na billboardu, které již z dálky hlásá „fleet servis“.

Fleet servis navazuje na tradici ručního mytí pod značkou fleetwash a vychází tak vstříc zákazníkům, kteří ke službě ručního mytí a čištění vozidel a návštěvě STK poptávali výměny olejů, destiček, tlumičů a jiné servisní práce. Přirozeně tedy na značku mytí fleetwash navázal název fleet servis na doméně www.fleetservis.eu.

Při návštěvě areálu na první pohled upoutá čistota a pořádek a provozovatelé servisu Jirka Štreit a Honza Tejnor se hned hlásí o slovo: „My jsme to na čistotě, pořádku a transparentnosti založili. Zkušenost se servisem je skoro pokaždé dvojí. Buď jdete do autorizovaného servisu a dlouho čekáte a hodně platíte, nebo jdete do nezávislého a dozvíte se, že autům vůbec nerozumíte. My nabízíme příjemné prostředí, dostatek termínů pro brzkou opravu a naprostou transparentnost a profesionalitu.“ Prostředí je skutečně čisté a příjemné, v areálu je i buřtstánek a chování provozovatelů servisu vybrané. Obavy z toho, že se při komunikaci se servisem nebudete cítit dobře, určitě nejsou na místě. V dílně je pořádek, mechanici mají čistý stejnokroj a stejně to vypadá i při konzultaci oprav se zákazníky a sepisování zakázek.

Lokalita servisu přímo vybízí ke spojení opravy vozidla s nákupy nebo občerstvením. Přilehlé centrum Olympia je sotva pár set metrů daleko a samotný areál nabízí možnost dobrého oběda i kávy po něm. „Takhle jsme to chtěli, návštěva autoservisu pro nás samotné byla spojena buď s čekáním nebo ušmudlanou dílnou. Pro naše zákazníky vytváříme prostředí srovnatelné s barber shopem, to se také projevilo na struktuře zákazníků. Chodí k nám lidé duchem mladí, kteří chtějí mít auto v dobrém stavu,“ dodává Jirka Štreit a ukazuje na úhledně uspořádanou dílnu. „Jasně všem ukazujeme v rozpočtu, co budeme na autě opravovat, jaké díly do vozidla namontujeme a kolik žádáme za práci.“

Prozákaznický přístup a otevřené jednání je ostatně i základem spolupráce s majitelem areálu STK „Na Přerovské“ panem Foukalem. S Jirkou a Honzou je pojí společná vášeň pro kvalitně poskytované služby a v neposlední řadě láska k veteránům, které jsou na dílně rovněž tu a tam k vidění.

Při pohledu na jedovatě žlutý billboard www.fleetservis.eu na kruhovém objezdu přemýšlíme, co uvidíme příště. Nejdříve stanice technické kontroly, o pár let později ruční mytí, dnes autoservis. Co návštěva, to novinka.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky autoservis, fleet servis, Olomouc, STK, návštěva, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Katka Kožaná

Přeju hodně štěstí a zákazníků!

Pondělí, 17. května 2021, 09:05Odpovědět

V Olomouci se otevřel nový autoservis  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.