Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

Město Prostějov připravuje webový portál s informacemi pro turisty

Prostějovská radnice připravuje webový portál s informacemi pro turisty, kde budou například údaje o turistických trasách, nabídce virtuálních prohlídek města, parkování, kulturních akcích a také o zvýhodněných balíčcích služeb pro návštěvníky města. Radnici k tomuto počinu inspirovaly podobně zaměřené webové stránky Dvora Králové nad Labem či Olomouce.

"Rádi bychom turistům ukázali, že také náš region a město mají co nabídnout, že je tady mnoho zajímavých míst, která stojí za vidění," uvedl primátor František Jura (ANO). Zástupci radnice budou nyní s dodavatelem webových stránek města jednat o obsahu chystaného portálu pro turisty, jeho struktuře i nabídce funkcí. 

Firma má podle primátora s webovými portály tohoto druhu bohaté zkušenosti. "Vytvořila turistické stránky například ve Dvoře Králové nad Labem, portál pro Střední Čechy, Český ráj, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, Jizerské hory a podobně," podotkl Jura, podle kterého turistický portál Prostějova pomůže zviditelnit jak město, tak jeho okolí.

Internetové stránky zaměřené na turisty už delší dobu provozuje Olomouc. Na webu jsou informace o nabídce ubytování, služeb či kulturních akcí ve městě. Lidé se tam dozvědí i další informace o tom, jak lze ve městě trávit volný čas a bude tam i nabídka prohlídek Prostějova.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky turistika, internet, portál, Prostějov, webová stránka, Olomouc, Dvůr Králové nad Labem, František Jura, ANO 2011, Středočeský kraj, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, Český ráj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město Prostějov připravuje webový portál s informacemi pro turisty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.