Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijďte si do Globusu pro poctivý bramborák nebo maso na gril

PR článek

Patříte mezi milovníky brambor? A co takhle si dát poctivý český bramborák připravený jako za časů našich babiček na kvalitním vepřovém sádle? Zastavte se v olomouckém hypermarketu Globus, kde nově v místním Grilu najdete široký výběr domácích bramboráků.

Vybrat si můžete z opravdu pestré palety chutí. Kuchaři z Globusu bramboráky připravují totiž se spoustou různých ingrediencí včetně lokálních specialit. Ochutnat tak můžete například bramboráky s kuřecím, vepřovým, uzeným nebo hovězím masem, ale i se sýrovými kousky, tvarůžky či škvarky. Bramboráky zakoupíte samostatně nebo v menu za zvýhodněnou cenu společně se salátem, dipem a 3 dcl točené Kofoly. Za vyzkoušení stojí i bramborákové rösty a bramborové plátky v kornoutu podávávané s dipem.

Jedním z charakteristických znaků Poctivé výroby Globus jsou kvalitní suroviny. Proto místní kuchaři odebírají brambory od českých osvědčených pěstitelů a maso, vepřové sádlo i škvarky pochází přímo z vlastního Řeznictví Globus. Bramboráky a ostatní bramborové speciality v Grilu připravují v průběhu celého dne, aby se k vám dostaly vždy čerstvé.

Sbírejte razítka a získejte bramborákové menu zdarma

V souvislosti s touto novinkou si Globus pro své zákazníky přichystal zajímavou akci. Při nákupu bramboráků či bramborových specialit získají za každých utracených 50 Kč razítko na speciální kartičku. Po nasbírání deseti razítek stačí kartičku předložit při placení na pokladně Grilu hypermarketu Globus Olomouc a obdrží jedno bramborákové menu dle vlastního výběru zdarma.

Sběr razítek i vydávání odměny probíhá od 10. 6. do 31. 12. 2021.

Podrobnější informace najdete zde.

Globus – váš specialista na grilování

Co takhle spojit ochutnávku nových bramboráků s nákupem na letní grilovačku? V hypermarketu Globus totiž seženete pod jednou střechou vše, co budete pro pohodové chvíle u grilu potřebovat – od kvalitního masa a ryb až po veškeré nezbytné vybavení.

Pokud hledáte opravdu kvalitní a čerstvé maso na gril, vsaďte na jistotu a zastavte se v olomouckém Řeznictví Globus. Místní řezníci si připravili široký výběr různých druhů mas, které pro vás taktéž namarinovali, abyste doma ušetřili čas a mohli si je už jen ugrilovat.

Každý den pro vás řezníci z Globusu bourají hovězí maso z českých mladých býčků a připravují z nich různé druhy steaků, včetně vyzrávaných nebo speciálních řezů jako jsou např. hovězí steaky Tomahawk, které vám připraví na přání. Globus jako jeden z mála vlastní řeznickou dílnu hned za zdí prodejny, a tak máte záruku, že nabízené maso je skutečně čerstvé.

Dáváte přednost vepřovému masu? Tak to na vaší grilovačce nesmí chybět steaky z vepřové krkovice nebo pečeně v medové či cibulové marinádě. Ochutnat můžete také vepřové steaky naložené v marinádách Grillmax, Borneo a Magic.

Grilování však nemusí být pouze o steacích. Své blízké můžete pohostit klobásami, špekáčky, Párty šunkou nebo třeba hamburgery, které v místním řeznictví připravují výhradně z hovězího masa a jejichž chuť ladí za pomocí bylinek a koření. Zakoupit si k nim můžete hamburgerové housky přímo od pekařů z Globusu.

Vyzkoušejte na grilu marinované ryby z Globusu

Zpestřete si svou grilovačku marinovanými rybami, které pro vás v olomouckém Globusu sami připravují a zakoupíte je přímo u pultu s rybami. Ochutnat můžete lososa nebo pstruha v bylinkové či pikantní marinádě.

Za zastávku stojí taktéž oddělení Pekařství, kde najdete například čerstvý chléb Horal či různé druhy baget, jež se ke grilovanému masu a rybám výtečně hodí podobně jako zelenina, jejíž širokou nabídku naleznete na prodejně v úseku Ovoce a zeleniny. Zapomenout byste neměli ani na omáčky a dipy, jež dodají vašemu grilování dokonalou chuť.

V hypermarketu Globus nenajdete pouze široký výběr potravin, ale i potřebného grilovacího vybavení. Ať už potřebujete nový gril, uhlí, grilovací náčiní nebo jednorázové nádobí, jedna cesta do olomouckého Globusu vám vyřeší celé vaše grilování, protože zde nakoupíte vše na jednom místě.

Těšíme se na váš nákup!

Hypermarket Globus Olomouc, Pražská 39, 779 00 Olomouc

Více informací také na www.globus.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, bramborák, maso, gril, Olomouc, Kofola, Borneo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte si do Globusu pro poctivý bramborák nebo maso na gril  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.