Počasí dnes14 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Festival minipivovarů osvěží kvalitními regionálními pivy a pobaví revival kapelami QueenMania a U2 Stay Tribute!

PR článek

Milovníci dobrého piva pozor! Galerie Šantovka ve svém FunParku startuje ve dnech 24. – 26. června druhý ročník festivalu, který bude věnován zlatavému moku. Na akci se představí české minipivovary, které nabídnou možnost nahlédnout do světa sládků. Ti pro návštěvníky vybrali jen to nejlepší ze své produkce. Součástí akce na ploše venkovního parkoviště za Mlýnským potokem bude také pestrý hudební program. Nabídne populární revival kapely QueenMania a U2 Stay Tribute. Festival minipivovarů je zkrátka akce, kterou si žádný milovník piva nemůže nechat ujít!

Návštěvníci budou moci vybírat ze zajímavého portfolia regionálních minipivovarů, které nabídnou bohatou škálu rozdílných pivních stylů. Ochutnat půjde jak klasické ležáky, tak stále oblíbenější svrchně kvašená piva ALE. Na akci se představí pivovary Jadrníček, Ničitel, Nachmelená opice, Radouš, Sternberger, Hanácký pivovar, Chors, Z-Stage a Velkorakovský minipivovar. Piva, která budou hostům k dispozici, jsou vařena z těch nejkvalitnějších surovin – z žateckého chmele, moravského sladu, pivovarských kvasnic a z vlastní vody. Všechny minipivovary vaří svá piva dle tradičních výrobních postupů a důsledně dbají na výslednou kvalitu.

„K dobrému pivu bude možné ve FunParku také zakousnout dobroty ze stánku Maso v housce, který nabízí grilované speciality připravované metodou low&slow. Ochutnat můžete také burgery či nahlédnout do sortimentu baru Jack Daniel´s,“ říká mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka.

Součástí akce bude doprovodný hudební program. Návštěvníci si mohou zazpívat legendární písně kultovních kapel Queen a U2, které zazní v podání revival bandů QueenMania a U2 Stay Tribute. Během akce se můžete dále těšit na skupiny Methyl Cover Band, Black Tiger, Hustej Guláš, Group of Cocks.

Datum konání akce: 24. – 26. června

Místo konání: FunPark Galerie Šantovka

Mapa FunParku: https://mapy.cz/s/menovudeha

Web: http://www.funparksantovka.cz/festival-minipivovaru

Vstup: Zdarma

Ohodnoť článek

Štítky Šantovka, festival, pivo, Olomouc, minipivovar, hudební skupina, Black Tiger, Queen, U2, pivovar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Festival minipivovarů osvěží kvalitními regionálními pivy a pobaví revival kapelami QueenMania a U2 Stay Tribute!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.