Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Sázející z Olomouckého kraje vyhrál ve středečním losování Sportky 53,6 milionu korun

Sázející z Olomouckého kraje ve středečním losování loterie Sportka vyhrál 53,6 milionu korun. Jde o druhou nejvyšší výhru ve Sportce v letošním roce. Rekord ve Sportce z roku 2013 je zhruba 7,5krát vyšší. Z vyhrané sumy bude muset výherce podle hazardního zákona odvést srážkovou daň 15 procent, tedy zhruba osm milionů korun.

"Výherce vsadil plný tiket náhodných čísel včetně doplňkové hry Šance za 220 korun, bohatství mu přinesla šestice čísel 14, 30, 37, 42, 45 a 49," uvedla mluvčí Sazky Veronika Diamantová. Dosud nejvyšší letošní výhru ve Sportce 87,2 milionu korun získal na Velký pátek sázející z Plzeňského kraje.

Karel Komárek Family Foundation a Sazka věnují na obnovu regionu po ničivém tornádu 150 milionů

Společnost Sazka posílá okamžitou finanční pomoc postiženým oblastem včerejší přírodní katastrofy. Podpora ve výši 50 milionů korun má za cíl vrátit region co nejrychleji do původního stavu a jeho obyvatele do normálního života. Dalších sto...

Hry Sazky podle Diamantové od začátku roku vytvořily 107 milionářů, kteří si rozdělili 784,5 milionu Kč. Na Sportku připadaly zhruba dvě třetiny.

Největší výhrou v loňském roce bylo 192 milionů korun, které vyhrál v polovině dubna muž z Ústeckého kraje. Žena studující v zahraničí získala v srpnu loňského roku přes 94 milionů korun a v prosincovém losování vyhrál sázející z Prahy 93,8 milionu korun.

Doposud nejvyšší výhra ve Sportce padla v roce 2013, kdy manželé z Chrudimska získali 400 milionů korun. Rekordní výhra v Česku padla v květnu 2015. Sázející si tehdy v evropské loterii Eurojackpot vsadil tiket v Pardubickém kraji a vyhrál 2,466 miliardy korun.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Sazka

Štítky ČR, sázky, hry, zajímavosti, loterie, Sportka, Olomoucký kraj, Sazka, Velký pátek, Plzeňský kraj, Česko, Praha, Ústecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sázející z Olomouckého kraje vyhrál ve středečním losování Sportky 53,6 milionu korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.