Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Mladík napsal SMS na rozloučenou a zmizel. Na Jesenicku probíhá rozsáhlé pátrání

Na neznámé místo vyrazil v pondělí večer šestadvacetiletý mladík ze Staré Červené vody a poslal svému bratrovi textovku, že se loučí se životem. Rodina v obavách oznámila pohřešování mladého muže na policii, od včerejšího dne probíhá zatím neúspěšné pátrání v oblasti Jesenicka.

S hledáním pohřešovaného Lukáše Sebery pomáhají již od večerních hodin jak profesionální, tak dobrovolní hasiči, členové Horské služby, pátrací psi i psi na plošné vyhledávání a také dobrovolníci z řad veřejnosti.

„Do akce byl také nasazen vrtulník s termovizí. Týmy již opakovaně prohledaly celé teritorium, zatím bez úspěchu. Dnes se do pátrací akce zapojili potápěči, kteří prohledávají všechny vodní hladiny v okolí,“ uvedla policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Lukáš Sebera má silnější postavu, měří 165 až 170 cm. Má hnědé oči a hnědé vlnité vlasy. Na sobě by mohl mít šedé tepláky, na hlavě maskáčovou čepici a s sebou batoh zelené barvy.

Policie žádá o pomoc i veřejnost. „Prosíme občany, kteří pohřešovaného mladíka někde viděli nebo ví, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu ČR, nebo volali na linku 158,“ podotkla Neubauerová.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Pátrání, pohřešování, policie, hasiči, pomoc, Jeseník, Jeseníky, okres Jeseník, Stará Červená Voda, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík napsal SMS na rozloučenou a zmizel. Na Jesenicku probíhá rozsáhlé pátrání  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.