Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Léto je tady a Wolt je připraven! Kurýři po Olomouci rozváží zmrzliny, studené drinky a jiné dobroty

PR článek

Už jste se po dlouhé zimě taky těšili na léto? Na sluníčko, dlouhé večery a vysedávání na zahrádkách? Olomouc znovu ožívá a letní atmosféra se probouzí ve všech jeho koutech i zákoutích. Pozlacená svatá trojice září víc než kdy jindy, všechny městské sady se plní diskutujícími kroužky i polehávajícími skupinkami a Poděbrady už dávno zahájily plavkovou sezónu.

Ne každý letní den je ale jako dělaný na korzování po městě a opalování se venku. I sluníčka je někdy prostě moc a taková vychlazená sedačka v obýváku, studená kachličková podlaha v kuchyňském koutě, stinný balkon, dvůr nebo zahrádka jsou občas těmi nejlepšími letními destinacemi k oddechu, zvlášť v takovém parnu.

To ale neznamená, že si doma nedopřejete chlazených letních specialit – ať už zrovna poleháváte u koupaliště nebo na podlaze v kuchyni! Wolt proto vytipoval podniky a obchody, které vás ochladí a postarají se o letní atmosféru i u vás doma. Spolehnout se můžete například na oblíbené KAFE NA ROHU, exotický Cuban Coctail Bar OSA, zmrzlinové klasiky Magnum a Ben&Jerry´s nebo indický bar Hi5h.

Asi se všichni shodneme, že zmrzlinové šejky z KAFE NA ROHU dělají léto krásnějším. A až se rozhodnete, jestli máte chuť spíš jeho jahodovou, karamelovou, banánovou nebo oreo variantu, díky Woltu a jeho partnerským kurýrům si tuhle dobrotu můžete doma vychutnávat nejpozději 30 minut od objednání. A to ještě není všechno, KAFE NA ROHU totiž u šejků nekončí a nabízí také své ledové kávy, ovocné smoothies, domácí limonády i něco malého k snědku. Tak do toho, bejby sice nebude sedět v koutě, ale na rohu vysedávat může!

A kdo viděl i druhý díl Hříšného tance, je mu jasné, že je na čase přemístit se na hanáckou Kubu, a to do Cuban Coctail Bar OSA. Tam totiž najdete nabídku koktejlů, o které se vám ani nesnilo. Karibský Havana Club vás oslní třeba ve skleničce s tradičními drinky, jako je Mai-Tai, El Mojito, El Presidente nebo El Daiquiri a Cuban Ice Tea. Na své si ale přijdou i příznivci míchaček z ginu, malibu, whiskey, vodky nebo tequily. Výběr tedy je, teď už si jen popřát ¡salud! – na zdraví!

Pokud se ale radši v létě chladíte zmrzlinou a máte rádi ty nejlepší z nejlepších, i s tím vám Wolt pomůže. Rozváží totiž i z maloobchodů, mezi kterými je i prodejna legendárních zmrzlin Magnum a Ben&Jerry´s. Kdyby letos probíhala olympiáda zmrzlin místo letních sportů, olympijské kruhy by se proměnily ve zmrzlinové kopečky a místo ohně by se na pochodni symbolicky tyčil ledovec, tyhle dvě značky by byly favority ve všech disciplínách. Chuť, struktura, nápaditost, výběr příchutí a ve spolupráci s Woltem i rychlost doručení. Teď už si zbývá jen vybrat – Magnum, Ben&Jerry´s – nebo pro jistotu obojí?

Vraťme se ale ještě na chvíli k exotickým drinkům, tentokrát do Indie. Z olomoucké Hi5h Indian Restaurant & Bar totiž kurýři kromě skvělého jídla rozváží také neodolatelné alko i nealko nápoje. Mezi ty typicky asijské patří třeba mango lassi, tedy jogurtový nápoj s mangem, nebo džus ze slaďoučkého liči. Dále k vám domů z Hi5h může dorazit třeba třešňová nebo ibišková limonáda, ice tea z domácích sypaných čajů a čerstvého ovoce nebo míchané koktejly ve výhodném kombo balení, díky kterému získáte 25% slevu! Pro fajnšmekry pak na Woltu doporučujeme nápaditou sekci “signature” drinků, ve které vás překvapí třeba Opilý marshmallow nebo Nukleární zbraň, a milovníky superhrdinů zase takhle v létě jistě potěší míchaný Iron Man, Deadpool nebo Hulk.

Ale ať už si vyberete cokoliv a objednáte si z Woltu občerstvení na ranní ochlazení, odpolední dýchánek nebo večerní party, přejeme krásné léto plné osvěžujících objednávek!

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, Olomouc, léto, drink, zmrzlina, rozvoz, nápoj, Poděbrady, Ben & Jerry's, olympijské hry, Magnum, Indie, Hříšný tanec, Kuba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léto je tady a Wolt je připraven! Kurýři po Olomouci rozváží zmrzliny, studené drinky a jiné dobroty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.