Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Vchod do fakultní nemocnice z Brněnské je opět otevřený. O dva týdny dřív

Do Fakultní nemocnice v Olomouci se lidé opět dostanou hojně využívaným vchodem z brněnské výpadovky. Opravy chodníku skončily o dva týdny dřív. Vchod využívají stovky lidí, protože začíná u zastávek tramvají a autobusů.

Rekonstrukce pěší přístupové komunikace do areálu Fakultní nemocnice Olomouc od zastávek městské hromadné dopravy v Brněnské ulici probíhala od poloviny července.

"Frekventovaný chodník hojně využívaný pacienty, návštěvníky i zaměstnanci nemocnice je opět otevřený. Stalo se tak o dva týdny dříve, než bylo původně plánováno," potvrdil mluvčí Fakultní nemocnice Olomouc Adam Fritscher.

Oprava pěší trasy probíhala zároveň s rozšířením parkovacích ploch pod Dětskou klinikou na parkoviště P2, kde stavební firma nadále pracuje.

Po dobu oprav se pacienti a návštěvníci do areálu nemocnice dostávali složitěji přes vjezd na parkoviště z ulice Vojanovy kolem Dětské kliniky nebo brankou pro pěší v oplocení nemocnice za plynárenskou stanicí kolem ubytovny Lotos a nové lékárny.

Chodník od zastávek MHD do Fakultní nemocnice v Olomouci bude uzavřený

Až do konce srpna se návštěvníci Fakultní nemocnice v Olomouci musí připravit na to, že kvůli stavbě parkoviště bude uzavřený frekventovaný chodník od zastávek tramvají a autobusů na výpadovce na Prostějov do areálu nemocnice.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Fakultní nemocnice Olomouc

Štítky vchod, Brněnská ulice, oprava, Fakultní nemocnice, Olomouc, nemocnice, Fakultní nemocnice Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vchod do fakultní nemocnice z Brněnské je opět otevřený. O dva týdny dřív  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.