Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus slaví 25 let a Vy u toho nesmíte chybět! Hypermarket Globus Olomouc pro vás připravuje spoustu akcí

PR článek

Hypermarkety Globus tento rok slaví velké jubileum - 25 let na českém trhu a vy se tak můžete těšit na plno speciálních nabídek, soutěží a narozeninovou oslavu! Ta je pro zákazníky v Olomouci naplánována na sobotu 11. 9. 2021 od 10:00 do 17:00 hod. před Globusem a OC City.

UŽIJTE SI NAROZENINOVÝ NÁKUP S CELOU RODINOU!

Přímo na parkovišti pro všechny malé i velké zákazníky chystáme spoustu zábavy! Těšit se můžete na soutěžní stanoviště, obří stavebnici Bořka Stavitele, Klauny z Balónkova a jejich Kouzelný kufr, zážitkové jízdy na motorkové tříkolce a super jízdy v Supersportech Ferrari a Lamborghini, dopravní hřiště s el. autíčky, airbrush tetování, tvořivé dílničky, nafukovací atrakce a preventivní program VZP.

Globus slaví narozeniny, ale dárek dostanete Vy! Součástí oslav budou také karikaturisté, kteří vás zdarma umělecky zvěční a budete mít hezkou vzpomínku. V kole štěstí si můžete vytočit spoustu skvělých dárků, balíčků nebo poukázek. A nesmíme zapomenout na pátek 10. 9. 2021, přijďte nakoupit do Globusu Olomouc a zároveň ochutnat výrobky našich dodavatelů, kteří se na vás těší se svou prezentací před hypermarketem.

VYHRAJTE RENTU 25 000 KČ NA 25 MĚSÍCŮ

Do 25. 9. 2021 můžete navíc ve všech hypermarketech Globus soutěžit o hlavní výhru: měsíční rentu 25 000 Kč na 25 měsíců! Stačí nakoupit nad 250 Kč, vyplnit soutěžní kupon, který je součástí účtenky a vhodit jej do soutěžního boxu v hypermarketu. Poté už můžete jenom s napětím čekat, jestli právě Vaše účtenka, bude ta výherní.

25 LET S RESTAURACÍ GLOBUS

Završit rodinný nákup v Globusu dobrým obědem či večeří v restauraci Globus je pro mnohé z nás již neodmyslitelnou tradicí. Stejně jako vlastní řeznictví a pekařství i restaurace doprovází hypermarket Globus od počátku jeho působení v Česku. A za těch pětadvacet let ušla Restaurace Globus opravdu pořádný kus cesty… Přečtěte si rozhovor s Janem Štěchem, vedoucím výroby a prodeje v Restauracích Globus, o tom, jakými změnami si Restaurace Globus během uplynulého čtvrtstoletí prošly, proč patří mezi nejprodávanější jídla svíčková nebo na jaké novinky se můžeme brzy těšit.

Celý rozhovor najdete ZDE.

Globus Olomouc Vás zve také do Zdravého bistra, které bylo úplně první svého typu v českých Globusech. Nabídka směřuje nejen k zákazníkům na veganské stravě, ale i k těm, kteří si chtějí svůj jídelníček prostě odlehčit. Naši kuchaři vaří každý den ve Zdravém bistru ze surovin, které nám poskytuje oddělení Zdravého světa – rozmanitá nabídka jídel, polévek, freshů, čerstvých salátů, dezertů apod.

Pojďte si s námi užít 25 let Globus! Těšíme se na Vás!

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, jubileum, soutěž, oslava, narozeninová oslava, nákup, Olomouc, Ferrari, Lamborghini, Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Globus slaví 25 let a Vy u toho nesmíte chybět! Hypermarket Globus Olomouc pro vás připravuje spoustu akcí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.