Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

Policie pátrá po muži z Přerova, kterému bez léků hrozí smrt. Od pondělí je nezvěstný

Policie pátrá po čtyřiatřicetiletém Milanu Mosazném z Přerova, který v pondělí odešel ze svého zaměstnání v Hranicích a už o sobě nedal vědět. Muž potřebuje léky, policie proto žádá svědky, kteří by o něm něco věděli, aby se přihlásili.

Pohřešovaný muž je 190 centimetrů vysoký, má váhu kolem 96 kilogramů, má štíhlou postavu, světle hnědé krátké vlasy a lehce načervenalý obličej.

"Naposledy byl spatřen v pondělí 13. září 2021 po 14 hodině v ulici Tovární v obci Hranice, když odešel ze zaměstnání. Na sobě měl pracovní montérky a boty. Předpokládáme, že by se mohl pohybovat v okolí obce Suchdol nad Odrou na Novojičínsku," uvedl mluvčí policie Libor Hejtman.

Jeho zdravotní stav podle Hejtmana vyžaduje užívání léků a pravidelné lékařské ošetření. "K poslední návštěvě lékaře se však muž nedostavil, bez léků může být ohrožen jeho život a zdraví," upozornil mluvčí.

Policie proto žádá svědky, kteří pohřešovaného muže spatřili nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo přímo přerovské kriminalisty na čísle 601 365 551, případně aby kontaktovali nejbližší policejní služebnu. 

"Za spolupráci děkujeme," dodal mluvčí policie Hejtman.

Policie pátrá po muži z Přerovska. Podezřelý je z násilné trestné činnosti

Poznáváte muže ze snímku? Pátrají po něm přerovští policisté. Šestadvacetiletý Ivan Konovshii žije přechodně v Přerově, ale jeho současné místo pobytu není známé. V pátrání je již dva týdny pro podezření ze spáchání násilné trestné činnosti.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, muž, léky, smrt, policie, Hranice, Přerov, Suchdol nad Odrou, okres Nový Jičín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po muži z Přerova, kterému bez léků hrozí smrt. Od pondělí je nezvěstný  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.