Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pejsci Veron, Hanny a Hugo jsou bez domova

Ve spolupráci s olomouckým útulkem pro psy budeme pravidelně hledat zájemce o adopci zvířat, které přišla o své páníčky. Dnes jde o tři křížence, Verona, Hanny a Huga. Na tento čtvrtek od 13 hodin Liga na ochranu zvířat navíc v útulku v Olomouci Neředíně pořádá Den otevřených dveří. Na programu jsou například agility, tanec se psem, základní výcvik obrany, canicross, ale i malování na obličej nebo malování na kamínky a na závěr vystoupení country kapely.

Hanny 

Hanny je kříženec. Štěně staré asi 9 týdnů se pomalu chystá na nový domov. Tento týden bude Hanny vakcinována a označena mikročipem, a pokud bude vše v pořádku bude moci začátkem listopadu do adopce. Ze štěňat je nejakčnější a nejhlučnější. Ráda se v noci dožaduje pozornosti tím, že vyje. Miluje zlobení všeho druhu a je trošku samostatnější než ostatní.

Veron

Veron je asi pětiletý kříženec. Jeho velikost všechny zájemce vždy zarazí. Ano je velký, ale také je velký mazel a pohodář. Dá se říct, že je flegmatik. Jen když jde na procházku, tak zpočátku tahá. K lidem je přátelský a kontaktní. Psů si na procházce nevšímá a nevyvolává rvačky.

Hugo 

Hugo je kříženec. Také toto stěně asi 9 týdnů staré se pomalu chystá na nový domov. Tento týden bude vakcinováno a označeno mikročipem, a pokud bude vše v pořádku, bude moci začátkem listopadu do adopce.

Zájemce o adopci útulek prosí o vyplnění adopčního dotazníku, na základě kterého bude vybrán nový majitel. Dále je možné poslat motivační e-mail na adresu olomouc.utulek-loz@seznam.cz, ve kterém zájemci popíšou, jaký domov pro zvířata nabízí. Útulek pro psy sídlí v areálu letiště v Olomouci Neředíně.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Olomouc

Štítky pes, útulek, adopce, páníček, Olomouc, domov, kříženec, Verona, malování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Atlas

Vzhledem ke zvyšujícím se cenám všeho tyhle pejsky asi nic dobrého nečeká.

Středa, 27. října 2021, 18:30Odpovědět

HLEDÁME PÁNÍČKA:  Pejsci Veron, Hanny a Hugo jsou bez domova  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.