Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Najděte svou vysněnou práci ve skladu Lidlu v Olomouci. Přijďte na náborový den ve středu 17. 11. 2021

PR článek

Logistické centrum v Olomouci je jedním z pěti skladů, které zajišťují plynulý chod prodejen Lidl po celé republice. A ve středu 17. 11. 2021 se právě v tomto skladu bude mezi 10:00-16:00 konat náborový den, během kterého si návštěvníci budou moci prohlédnout prostory skladu a vyslechnout si, jaké pracovní pozice jsou zde aktuálně volné.

Práce, která je různorodá, zajímavá a zároveň dobře ohodnocená, je snem každého. Právě tu nabízí logistické centrum Lidlu v Olomouci, kde najdou uplatnění skladnice i skladníci, dispečerky a dispečeři, ale také řidičky a řidiči. Zaměstnanci na skladnických pozicích získají nejen adekvátní plat, ale také řadu benefitů. Ty zahrnují například 25 dní dovolené, finanční příspěvek na stravování v hodnotě 55 Kč, kartu Multisport, ale i příspěvek na penzijní pojištění/spoření či balíčky pro nastávající rodiče. Běžná pracovní doba na skladnických pozicích je 30 hodin týdně, takže zaměstnanci hravě zvládají skloubit práci i rodinný život. Pro zájemce, kteří hledají spíše přivýdělek, jsou aktuálně otevřené skladnické pozice s úvazkem na 20 hodin týdně.

Chtěli byste se dozvědět více? Přijďte na náborový den, který se bude konat ve středu 17. 11. 2021 u logistického centra Olomouc na adrese Bystrovany 237. Těšit se na vás budeme mezi 10:00-16:00.

Práce, která je různorodá, zajímavá a zároveň dobře ohodnocená, je přece snem každého. Značku Lidl je v současnosti možné najít v 32 světových zemích. V České republice Lidl provozuje přes 280 prodejen a celkem 5 logistických center. Zaměstnává více než 14 000 spokojených zaměstnanců a patří tak ke stabilním zaměstnavatelům. Pokud se zájemci v daný náborový den nemohou zúčastnit, rozhodně to neznamená, že práci v Lidlu nemohou získat. Stačí se rovnou přihlásit do výběrového řízení na adrese zde.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nábor, Lidl, Olomouc, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Najděte svou vysněnou práci ve skladu Lidlu v Olomouci. Přijďte na náborový den ve středu 17. 11. 2021  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.