Počasí dnes17 °C, zítra18 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pohodlí, kožené sedačky, obsluha až do sálu. Olomoucké kino CINEMAX je nejmodernější v zemi

PR článek

Poslední bondovky jsme se s přítelkyní opravdu nemohli dočkat, a tak jsme si řekli, že si ji užijeme se vším všudy. Nechali jsme se nalákat reklamou na „nové, ultra moderní kino CINEMAX v Olympii Olomouc“. Vstupenky jsme si pořídili rovnou do VIP kinosálu a přemýšleli jsme, co nás čeká, čím nás asi tak může kino překvapit…

Teď už vám mohu říci, že zdejší vychytávky předčily veškerá naše očekávání. Obří investice ve výši 4 milionů EUR, kterou do projektu multikina vložil vlastník Olympie Olomouc, je patrná na každém kroku.

VIP sál je umístěn hned u hlavního vchodu a vstupuje se do něj přes vlastní oddělené lobby, v němž vás přivítá obsluha s nabídkou welcome drinku. Celý prostor je laděný do příjemných barev, koberec tlumí kroky a samotný prostor kinosálu vás překvapí svou diskrétností – vždyť je určen pouze omezenému počtu 22 návštěvníků. Černé kožené sedačky ještě voní novotou a nikde jinde je nenajdete.

Je zřejmé, že se projektanti opravdu zaměřili na pohodlí diváků. Sedadla se dají polohovat a poskytují vskutku velkorysý prostor pro nohy. Odkládací stolky na popcorn nebo nápoje jsou samozřejmostí, navíc má každé místo svůj vlastní zabudovaný tablet, díky kterému jsme si mohli občerstvení objednat přímo do sálu.

"Tak odsud se mi určitě nebude chtít domů," špitla mi do ucha přítelkyně, ale to už se rozsvítilo plátno a nejnovější drama agenta 007 začalo. Zhruba v polovině projekce nám občerstvení došlo. V normálním kině by to byl problém, v CINEMAXu se však vůbec nic neděje. Pár kliknutí do tabletu, a obsluha nám chybějící nachos a Coca-Colu přinesla i v průběhu promítání. Nikoho přitom nerušila. Personál může přijít až k sedačkám, aniž by při tom ostatním divákům blokoval výhled.   

Když byl dvouapůlhodinový film u konce, nemuseli jsme si ani nijak protahovat nohy, žádné mravenčení, poposedávání nebo přesouvání váhy z jedné strany na druhou, aby člověk ztuhlým končetinám ulevil. Sedačky opravdu umožňují vychutnat si film naplno.

Ne nadarmo se olomoucké multikino CINEMAX může pyšnit označením nejmodernějšího kina v České republice. A nejde jen o VIP sál, pohodlnými PremiumPlus sedačkami, které poskytují nadstandardní komfort, je vybaveno všech šest zdejších kinosálů. Komfortní opěrka hlavy přitom zaručí, že si diváci sledovaný film naplno vychutnají z jakéhokoliv místa v sále.

Pro fajnšmekry je v CINEMAXu ještě další lahůdka. Jeden ze sálů je vybaven technologií Ultra-X se zvukovým systémem Dolby Atmos a laserovým projektorem s rozlišením 8,8 milionů pixelů. Jak při 2D, tak při 3D projekcích, je zaručen dokonalý prostorový zvuk, který diváky dostane přímo do centra filmového dění.

Tak co? Na jaký film vyrazíte do kina vy?

Lídr slovenského trhu CINEMAX od svého vzniku v roce 2006 vybudoval čtrnáct více sálových kin ve dvanácti slovenských městech. CINEMAX je známý také díky dalším akcím včetně festivalů, stand-up vystoupení, promítání koncertů, oper, baletů či divadelních představení. Kina CINEMAX jsou členy evropské sítě kin Europa Cinemas, což zaručuje kromě klasické nabídky distributorů i bohatý výběr evropských snímků. V roce 2020 otevřela společnost svou první rumunskou pobočku v bukurešťském nákupním centru Veranda. Česká republika se stala třetí zemí, ve které oblíbená značka působí.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Žaluda a archiv Centra Olympia Olomouc

Štítky CIENMAX, VIP, kino, Olympie, Olomouc, film, vstupenka, Česko, Coca-Cola, Dolby Atmos

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohodlí, kožené sedačky, obsluha až do sálu. Olomoucké kino CINEMAX je nejmodernější v zemi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.