Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Třetí prodejna Lidlu se v Prostějově otevře v pondělí. V obchodní zóně u výpadovky na Olomouc

Po řadě dohadů je konečně jasno o tom, kdy maloobchodní řetězec Lidl otevře v Prostějově svou novou prodejnu. Na letácích a billboardech nyní společnost oznámila, že v obchodní zóně u výpadovky na Olomouc svou třetí prodejnu ve městě otevře v pondělí.

Velkoplošné billboardy v Prostějově hlásí již několik týdnů, že se v Konečné ulici v Prostějově již brzy otevře nová prodejna Lidlu. Dotazy na podrobnosti však společnost zatím nechávala bez odpovědi.

"Ke zmíněné lokalitě nemáme aktuálně žádné bližší informace. V případě zahájení výstavby nových prodejen, modernizace stávajících či otevírání nových provozů však veřejnost s předstihem informujeme, a to včetně podrobností," reagoval ještě na začátku října mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler

Nyní řetězec na letácích a billboardech oznámil, že termín otevření nového Lidlu v obchodní zóně mezi Prostějovem a Držovicemi je v pondělí 15. listopadu.

Společnost zde bude mít konkurenci. Kromě Tesca zde má prodejnu také Kaufland. V Prostějově nyní Lidl má další prodejny v Anenské ulici na západním okraji města a v ulici Újezd poblíž centra.

Šetrná k životnímu prostředí

V Prostějově půjde o 283. prodejnu řetězce v České republice. Společnost slibuje široké uličky, velký odkládací prostor u pokladen a interiér s dřevěnými prvky. Součástí prodejny bude pekárna.

"Samozřejmostí je wifi připojení zdarma či možnost zakoupení kávy v našem automatu. Zaměstnancům nový koncept přinese kromě optimalizovaného uspořádání skladových ploch i dostatečné zázemí,” uvedl dnes mluvčí společnosti Myler.

Parkoviště nabídne místa vyčleněná pro rodiny s dětmi, celkem 97 stání. Budova je podle mluvčího šetrná k životnímu prostředí, má úsporné LED osvětlení, lepší tepelnou izolaci a ekologické chladicí technologie, což zaručuje nízkou spotřebu.

Nákupní park Haná změnil majitele. Bude zde další Lidl

Rozsáhlou obchodní oblast v blízkosti olomouckého aquaparku odkoupil český nemovitostní fond Trigea. V nákupní zóně převažují společnosti specializující se na prodej nábytku a vybavení pro domácnost, paletu prodejen rozšíří další prodejna Lidl.

Hodnocení článku je 32 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Lidl

Štítky Lidl, otevření, prodejna, Prostějov, Olomouc, Tesco, Kaufland, Česko, Držovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třetí prodejna Lidlu se v Prostějově otevře v pondělí. V obchodní zóně u výpadovky na Olomouc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.