Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Rocky, Alexandra a Mou jsou z útulku Voříšek

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopci zvířat, které přišla o své páníčky. Dnes jde o Rockyho, Alexandru a Mou z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Rocky

Rocky je krásný německý ovčák s uhrančivým pohledem velkého vzrůstu ve věku kolem 9 let. Šťastný bude v domečku se zahrádkou, kde by mohl hlídat, je velmi dobrý hlídač. Je vhodný pouze pro zkušeného člověka, který ho bude brát takového, jaký je, bohužel se při nesprávném přístupu projevuje agresivně a dokáže napadnout. Na vodítku chodí pěkně a netahá. Není vhodný k dětem.

Alexandra

Alexandra je nádherná kříženkyně středního vzrůstu ve věku asi 3 roky. Alexandra je úžasná psí dáma, která k nám přišla jako rozkošné štěňátko, které prodělalo těžké operace zlomených hrudních končetin a pupeční kýly. Alexandra byla vzorný pacient, byla každým dnem plnější energie, kterou jsme museli krotit. Léčba a klidový režim byly pro takového prcka plného života a energie nekonečné. I když ve svém životě od člověka nezažila nic dobrého, přesto tato bojovnice neztratila důvěru v lidi a se svým zraněním se krásně poprala. 

Když byla konečně doléčena, usmálo se na ni štěstí a našla novou rodinku, bohužel to trvalo jen půl roku. Projevila se její nastřádaná energie. Většinu svého života musela být s límcem a v klidovém režimu a bez dozoru a bez přítomnosti pána začala ničit vše, co jí přišlo pod nos, a objevila v sobě lovecký pud.

Pro Sašenku hledáme domov, kde bude jediným pejskem, bez koček a bez hospodářským zvířátek, aby veškerá pozornost, láska a péče byly jen pro ni. K lidem je velmi přátelská a k dětem má krásný vztah. Není to pejsek na zahradu, ale do domu člověka, se kterým budou moci společně trávit celé dny a nebude mít čas na lumpárny. Se psy se po seznámení téměř vždy bez problému snese a na vodítku chodí pěkně a netahá.

Mou

Mou je kouzelný kříženec pitbulla a labradora velkého vzrůstu ve věku 8 roků. Mou je pán úžasňák, jeho věk je jen číslo. Je to velmi přátelský a milý klučík, který lidi miluje. Volný pohyb ho dělá šťastným a aportování je jeho velkou vášní. S fenkou se bez problému snese, na vodítku chodí pěkně, jen někdy tahá. Je vhodný k dětem.

Útulek pro psy Voříšek
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

HLEDÁME PÁNÍČKA: Fany a Bad z Mohelnice jsou bez domova

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji budeme pravidelně hledat zájemce o adopci zvířat, které přišla o své páníčky. Dnes jde o Fanynku a Bada z Mohelnice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky pes, útulek, adopce, páníček, Voříšek, Rocky, Čechy pod Kosířem, Olomoucký kraj, okres Prostějov, energie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Rocky, Alexandra a Mou jsou z útulku Voříšek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.