Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Fany a Bad z Mohelnice jsou bez domova

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji budeme pravidelně hledat zájemce o adopci zvířat, které přišla o své páníčky. Dnes jde o Fanynku a Bada z Mohelnice.

Fany

Fany v lednu odchytili mohelničtí hasiči. Vypadala příšerně, měla 15 kilogramů podváhu a mastnou a hrubou srst. Museli jsme ji dát dohromady a nyní je nádherná. Fanynka bude svého pána zbožňovat. Bohužel toho moc neumí, takže hledáme člověka, který to s tímto plemenem umí. Fany se bohužel nehodí k dětem a neměla by s nimi mít ani kontakt. Nevíme, co se jí stalo, ale dítěti jde okamžitě po nohách. Možná je to hra, ale skončí to trháním bot. Proto ji musí mít někdo, kdo si s tím poradí. Nejdříve je bojácná, ale jakmile si zvykne, bude z ní úžasná kámoška.   

Bad

Krásný, hodný, milý kříženec, který váží 41 kilogramů. Bad naopak děti a dospělé miluje. Umí základní povely, jako jsou sedni, lehni a dej pac. Umí docela obstojně chodit i na vodítku. Hledáme pánečky, kteří mají s tímto plemenem zkušenosti, protože i Bad potřebuje pevnější ruku. Nehodí se k úplně malým dětem, ale jinak je úžasný s několika malinkými chybkami, které půjdou snadno odstranit.

Útulek Mohelnice
Útulek Mohelnice má telefon 773 826 561.
sokelovam@seznam.cz
pirklovae@mohelnice.cz

HLEDÁME PÁNÍČKA:  Pejsci Veron, Hanny a Hugo jsou bez domova

Ve spolupráci s olomouckým útulkem pro psy budeme pravidelně hledat zájemce o adopci zvířat, které přišla o své páníčky. Dnes jde o tři křížence, Verona, Hanny a Huga. Na tento čtvrtek od 13 hodin Liga na ochranu zvířat navíc v útulku v Olomouci...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek Mohelnice

Štítky pes, útulek, adopce, páníček, Mohelnice, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Fany a Bad z Mohelnice jsou bez domova  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.