Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Albert rozšiřuje mapu pro rozvoz potravin domů. Online nákupy už jsou dostupné i pro Olomouc

PR článek

Od poloviny listopadu můžou obyvatelé Olomouce využívat službu online prodeje potravin – Albert domů zdarma. Rozšířením reaguje obchodník na úspěšné testování a pozitivní odezvu zákazníků v Brně. Na okraji hanácké metropole Albert zároveň otevřel i nové distribuční centrum, které slouží výhradě pro online prodej. Zákazníci díky tomu mohou vybírat z ještě větší nabídky čerstvých i trvanlivých potravin a přibyly také nové časy závozů, přičemž doprava zůstává i nadále bezplatná.

V rámci úspěšného brněnského provozu služby Albert domů zdarma maloobchodník rozvíjí službu dál a nabízí ji nově zákazníkům v Olomouci „Rozšířit online prodej potravin nám umožnilo úspěšné testování této služby v Brně a skvělá zpětná vazba a spokojenost tamních zákazníků. Olomouc je atraktivní lokalitou pro online prodej, dalším důvodem pro volbu tohoto města je geografická blízkost k našemu novému distribučnímu centru, které jsme otevřeli speciálně pro online obchod. Lokalita nám tedy dává velký smysl i z pohledu logistiky,“ vysvětluje Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodů Albert.

Online prodej potravin by se měl postupně rozšiřovat i do dalších měst. „Do budoucna plánujeme službu zpřístupnit i zákazníkům v dalších částech země,“ načrtává plány Jiří Mareček.

Více doručovacích časů a široký sortiment potravin

Albert koncipuje službu k nejvyšší spokojenosti nakupujících a postupné rozšiřování ji umožňuje doladit na základě zpětné vazby od zákazníků a také zaměstnanců. Díky odezvě nově Albert domů zdarma nabízí v Olomouci více doručovacích časů, aby si každý mohl vybrat správnou dobu pro týdenní nákup. Doručení zdarma probíhá formou tras, které jsou navrženy tak, aby šetřily kilometry a uhlíkovou stopu.

Služba online prodeje potravin se zaměřuje na skvělý servis, široký sortiment čerstvých i trvanlivých potravin s důrazem na kvalitu, čerstvost a příznivou cenu. Albert kontinuálně sleduje, jaký sortiment je pro zákazníky atraktivní a nabídku průběžně inovuje a doplňuje o novinky na trhu či lokální produkty, jako jsou například piva z regionálních pivovarů. I proto si zákazníci můžou vybírat z celé šíře nabídky produktů značky Nature´s Promise. Ta nabízí kvalitní suroviny pro zdravý životní styl, na nějž dbá stále více lidí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Albert, nákup, online, Olomouc, Albert Česká republika, jídlo, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Smolka

Docela by mě zajímalo podle čeho si tyto firmy vybírají kam doručují, neb mi přijde trapné, že doručují do zapadlých dědinek po rozkodrcané silnici 3. třídy a do dědiny co je 3. v řadě po vyjetí z Olomouce po 446ce nikdo nic dovést nechce, přitom to maj 10x jednodužší a po nádherném asfaltu...

Sobota, 27. listopadu 2021, 01:40Odpovědět

Albert rozšiřuje mapu pro rozvoz potravin domů. Online nákupy už jsou dostupné i pro Olomouc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.