Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pejsci Zina, Kulda a Dino z Olomouce jsou osamocení

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopci zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Zinu, Kuldu a Dina z útulku v Neředíně v Olomouci.

Zina

Osmiletá fenka, kříženec čivavy. Maličká potvůrka hledá domov, kde nebudou děti nebo budou již starší. Při příchodu do útulku neuměla chodit ani na vodítku a bránila se zuby, drápky. Dnes se již na procházku těší, lidi si však vybírá a nepatří ke psům, kteří se mazlí. Nemá ráda, když ji chce člověk vzít do náručí a na návštěvu veterináře doporučujeme košík. I tam umí ukázat, ač maličká, že je bojovník.

Kulda

Pohodový asi osmiletý kříženec střední velikosti. Miluje lidskou společnost a honění se za balónkem. Prostě veselé hravé psisko. Má jediný handicap. Na jedno oko je slepý.

Dino

Asi šestiletý psí pohodář, který se snese jak se psy, tak i s fenkami. Při ošetřování byl vždy trpělivým pacientem, a tak se dá říct, že i k lidem je velmi hodný a ukázněný.

Zájemce o adopci útulek prosí o vyplnění adopčního dotazníku, na základě kterého bude vybrán nový majitel. Dále je možné poslat motivační e-mail na adresu olomouc.utulek-loz@seznam.cz, ve kterém zájemci popíšou, jaký domov pro zvířata nabízí. Útulek pro psy sídlí v areálu letiště v Neředíně v Olomouci. Telefon je 604 307 165.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Rocky, Alexandra a Mou jsou z útulku Voříšek

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopci zvířat, které přišla o své páníčky. Dnes jde o Rockyho, Alexandru a Mou z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Olomouc

Štítky pes, útulek, adopce, páníček, Olomouc, Neředín, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pejsci Zina, Kulda a Dino z Olomouce jsou osamocení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.