Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 17. července 2024  |  Svátek má Martina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Z lyží do bazénu, sauny a na frgály. Užijte si zimu ve Velkých Karlovicích

PR článek

Přes den vyrazit na lyže nebo běžky a hned potom do termálních bazénů, na saunový rituál nebo na něco opravdu dobrého k jídlu? Za pohádkovou zimou se všemi příjemnými požitky nemusíte cestovat až do Rakouska či Itálie. Stačí vyrazit do Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích v Beskydech. Z Olomoucka to sem máte jen hodinku.

Velké Karlovice jsou vyhlášené nejen pečlivě upravenými sjezdovkami v několika ski areálech, ale také padesáti kilometry tratí na běžky. Třpytivý sníh, zasněžené lesy a dřevěné valašské roubenky na svazích kopců dotvářejí tu pravou mrazíkovskou atmosféru.

Stejně jako je tomu v zahraničních destinacích, mají i Velké Karlovice jedno velké lákadlo. Po celém dni na mrazivém horském vzduchu si můžete odpočinout v termálních bazénech vyhřívaných až na 36°C, v saunách, venkovní nebo vnitřní vířivce, v parní lázni nebo při masáži v relaxačním centru Wellness Horal v Resortu Valachy. Několikrát denně se tu konají také saunové rituály, které vás pořádně prohřejí a zklidní mysl. První rituál dne je dokonce připraven speciálně pro děti.

Zimní pobyt v Resortu Valachy, to je nejenom časově neomezený vstup do Wellness Horal, ale také skipas do Ski areálu Razula, snídaně a večeře, relaxační masáž či zapůjčení běžek. Stačí, když se ubytujete v hotelech Horal nebo Lanterna, a vše máte v ceně. Pro ubytované v Lanterně je tu navíc ještě příjemná atmosféra podvečerního snacku Aperitivo moment a neomezený vstup nejen do Wellness Horal, ale i do komorního L-Spa přímo v hotelu.

A čím si ještě v resortu zpestřit pobyt? Zahrajte si bowling nebo golf „pod střechou“, protáhněte se ve fitku nebo při ranní lekci jógy, zajděte na kurz pečení frgálů nebo zkuste novinku: Skialp lekce s instruktorem. Pro děti je tu lyžařská škola a také populární snowtubing. Zkrátka, nudit se určitě nebudete.

Nebylo by to ovšem to pravé Valašsko, kdybyste tu neochutnali pravé krajové speciality. V nabídce restaurací nechybí kyselice, halušky a valašské frgály z vlastní pekárny resortu. Restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna se specializuje na zážitková menu snoubená s víny, Bistro Razula na dokonalé burgery či borůvkové knedlíky a v hotelu Horal najdete skvělé zvěřinové speciality.

Jestli už se taky vidíte na svahu, ve wellness nebo u dobrého jídla a pití s výhledem na zasněženou krajinu, stačí si jen vybrat termín a vyrazit na Zimní dovolenou v Beskydech.

Další tipy na zimní pobyty v Resortu Valachy
Chcete se zdokonalit v běžkování? Přijeďte na pobytovou Školu běžeckého lyžování ve Spa hotelu Lanterna (14. – 17. 2.). Vedle tréninku s odborníky vám zbyde i dost času na wellness.
Milovníkům odpočinku a jako dárek k Valentýnovi doporučujeme Romantické hýčkání: pobyt v hotelu Lanterna s neomezeným wellness, masáží, snídaní do postele a romantickou večeří.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Velké Karlovice, Valachy, Beskydy, bazén, běh na lyžích, wellness, rituál, hotel, zima, lyže, Itálie, Rakousko, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z lyží do bazénu, sauny a na frgály. Užijte si zimu ve Velkých Karlovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.