Počasí dnes14 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Lokální farmáři a prodejci se vrací před Šantovku, každou sobotu se představí na Šantovských trzích

PR článek

Zelenina, ovoce, sýry nebo uzeniny od místních farmářů, ale také další zajímavý sortiment. To vše si mohou lidé už od soboty 19. března nakoupit na tradičních Šantovských trzích, které se budou konat před obchodním centrem Galerie Šantovka v Olomouci. Letos přicházíme s novinkou – stánky budou před hlavním vstupem do Šantovky každou sobotu až do podzimu. Jednou měsíčně navíc bude připraven i doprovodný program nebo tematický trh, například velikonoční.

Po celý den si lidé mohou nakoupit na čerstvé farmářské i kvalitní řemeslné produkty od regionálních výrobců. V příjemném a přátelském prostředí mají návštěvníci možnost naplnit si své spíže a zároveň podpořit lokální malé firmy a živnostníky. V nabídce se pravidelně objevuje více než 20 regionálních producentů, kteří nabízí široký sortiment. Na stáncích lidé nakoupí tradiční potraviny, mezi něž patří například mléčné výrobky, uzeniny, pečivo, sezónní ovoce a zelenina či marmelády. Objevují se zde také prodejci vína, hub či lahůdek. Na trhy přijíždí i výrobci dřevěných hraček, keramiky, šperků či kožených výrobků.

„Touto aktivitou se snažíme podporovat naše regionální výrobce a farmáře v současné nelehké době a zároveň našim návštěvníkům zpestřit jejich návštěvu,“ vysvětluje marketingový koordinátor Galerie Šantovka David Podstata.

Šantovské trhy se uskuteční každou sobotu od 10 do 18 hodin před Galerií Šantovka.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Šantovka, trhy, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lokální farmáři a prodejci se vrací před Šantovku, každou sobotu se představí na Šantovských trzích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.