Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

ORL a oční kliniku FN Olomouc čeká měsíc omezení. Provoz ovlivní výměna oken

Stavební ruch se ve Fakultní nemocnici Olomouc nedotýká pouze budování nových objektů, od května proběhne také rekonstrukce v budově E, kde sídlí Klinika otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku. Letitá stavba dostane během více než měsíčních prací nová okna.

S omezením v prostorách budovy E budou muset pacienti Kliniky otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku (ORL) a Oční kliniky počítat v období mezi 9. květnem a 20. červnem 2022. „Nezbytné práce, které proběhnou v několika na sebe navazujících etapách, ovlivní provoz ambulancí i lůžkových oddělení v budově,“ upřesnil mluvčí FN Olomouc Adam Fritscher.

„Výměna oken a související stavební činnost se bohužel nezbytně projeví i na dostupnosti jednotlivých vyšetření a průchodnosti klinikou v ambulantním provozu i u hospitalizovaných pacientů. Přesto se budeme snažit provoz kliniky optimalizovat a zajistit efektivní využití personálu tak, aby došlo k co možná nejmenším omezením,“ říká primář kliniky ORL Jiří Hoza.

Stavební ruch neustane. Fakultní nemocnice Olomouc chystá obrovské investice

Tři rozsáhlé budovy plánuje vybudovat olomoucká fakultní nemocnice podle generelu, který tvoří koncept strategického rozvoje šestého největšího zdravotnického zařízení v České republice. Prioritou je nyní podle zástupců nemocnice demolice a...

Ve stejném režimu bude po dobu prací fungovat také sousední Oční klinika. „Každopádně prosíme naše pacienty a také s námi spolupracující kliniky o shovívavost,“ připojil se k informaci kolegů z ORL primář Oční kliniky Michal Hrevuš.

Od poloviny března již probíhá stavba v sousedství budovy E, kde se rozběhla úvodní fáze dostavby moderního pavilonu Kliniky nukleární medicíny.

Postcovidové komplikace stále trápí řadu lidí. Specializují se na ně v Olomouci i Prostějově

Zhruba dvě desítky lidí přicházejí každý den do postcovidových ordinací prostějovské a olomoucké fakultní nemocnice. Specializovaná pracoviště pomáhají pacientům řešit problémy s únavou i dušností. Podle lékařů z prostějovského zdravotnického...

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Tisková zpráva | Foto Fakultní nemocnice Olomouc

Štítky Rekonstrukce, nemocnice, Fakultní nemocnice Olomouc, Olomouc, klinika, okno, pacient

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ORL a oční kliniku FN Olomouc čeká měsíc omezení. Provoz ovlivní výměna oken  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.