Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: V útulku Voříšek čekají na svou šanci vděční kamarádi Vecna, Max a Apolo

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Vecnu, Maxe a Apola z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku. Zájemci také mohou podpořit charitativní kalendář pro rok 2023.

Venca

Když k nám Vencíček přišel, byl ze všeho vyjukaný a neměl zájem o komunikaci. Zásadně byl zalezlý v boudě a ven vycházel až v nepřítomnosti člověka. Postupně se rozkoukal a aklimatizoval a teď je jako vyměněný. Za člověkem chodí jako ocásek, u všeho chce asistovat a hlavně si sám přijde pro pomazlení, je to nekonečný mazel. Vhodný je jak do domečku, tak i do bytu, hlavně k člověku, se kterým bude moci trávit čas a dělat mu společnost. S fenkou se bez problému snese a psí kamarády samce si sám vybírá. Na vodítku chodí krásně, netahá. Je vhodný k dětem.

Max

Max je krásný kříženec německého ovčáka a husky velkého vzrůstu ve věku asi 7 roků. Max je přátelský pejsek, který svému pánečkovi bude oddaným parťákem. Je vhodný k domečku se zahrádkou, kde bude moci volně běhat a hlídat. S fenkou se bez problémů snese, na vodítku chodí pěkně a netahá. Vhodný je pouze pro zkušeného a důsledného kynologa se zkušenostmi s epilepsií, kterou bohužel trpí. Z tohoto důvodu není vhodný k dětem.

Apolo

Apolo je velmi milý a hodný kříženec velkého vzrůstu ve věku asi 10 roků. Miluje lidi a přítomnost člověka a u něj je pravdou, že láska prochází žaludkem. Je to aktivní veterán, který bude velmi rád dělat společnost svému pánečkovi, a pokud mu to nožičky dovolí, rád bude podnikat krátké procházky a výlety. Vzhledem k věku a srsti je spíše vhodný dovnitř, do domu nebo bytu, kde bude rád provozovat gaučink. Na vodítku chodí pěkně a netahá. Je vhodný k dětem.

Útulek Voříšek v současné době odstartoval nový projekt charitativního kalendáře pro rok 2023, který zájemci mohou podpořit přes startovač na tomto odkazu.

HLEDÁME PÁNÍČKA:  Rocky, Toby a Kulda z Olomouce čekají na svůj nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Rockyho, Tobyho a Kuldu z útulku v Neředíně v Olomouci. Tito pohodoví psi čekají na svou šanci.

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem, Olomoucký kraj, okres Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: V útulku Voříšek čekají na svou šanci vděční kamarádi Vecna, Max a Apolo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.