Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Křišťálový špendlík pro Canall. Netradiční prostějovskou kavárnu ocenil Google

Přes čtyři sta osmdesát recenzí v průměru s hodnocením 4,9 hvězdiček z pěti. To je vizitka prostějovské kavárny Canall na serveru Google. Světově proslulá internetová společnost oceňuje podniky s nejlepšími recenzemi v jednotlivých regionech České republiky a v oblasti střední a východní Moravy získal cenu Křišťálový špendlík právě podnik z Prostějova.

Vřelý vztah ke kávě a inspiraci k podnikání si přivezli před lety z cest po Laosu majitelé prostějovské kavárny Vendula Hronová a Libor Hanslík. Svůj podnik sami prezentují jako „trochu jinou kavárnu v centru Prostějova“. Zákazníci si pochvalují obsluhu, netradiční prostředí i zahrádku ve vnitrobloku. Vysoké hodnocení má pak pochopitelně i káva a další občerstvení. A jaký je recept majitelky na úspěch? „Dělat věci s láskou, poctivě a nesnažit se vyhovět každému, protože to nejde,“ míní Vendula Hronová.

Prostějovskou hvězdárnu čeká přestavba. Kraj se nebrání originálním architektonickým návrhům

Prostějovská hvězdárna, jediné zařízení svého druhu v Olomouckém kraji, se dočkala opožděného dárku ke svým loňským šedesátinám. Hejtmanství hodlá netypickou budovu v Kolářových sadech opravit, zahájilo již architektonickou soutěž. Náklady na...

Drtivá většina z takřka pěti stovek recenzí je však pětihvězdičkových a majitelé prostějovského Canallu za to obdrželi od společnosti Google v pondělí atraktivní cenu, kterou získá v České republice pouze desítka míst ze sektoru pohostinství a gastronomie. „Ocenění kavárny CANALL reflektuje obrovské množství pozitivních recenzí, které podniku zanechali lidé na Firemním profilu v Mapách, a není ani tak cenou Googlu, jako právě cenou spokojených zákazníků,” říká mluvčí Googlu v České republice Iva Fialová v tiskové zprávě.

Vítězné podniky byly vybrány na základě několika kritérií, přičemž rozhodující bylo množství pozitivních recenzí a počet udělených hvězdiček na Firemním profilu podniku v daném regionu České republiky ke konci dubna 2022. K podmínkám udělení ocenění patřil také kompletně vyplněný profil na Mapách a ve Vyhledávání Google.

Unikátní designové ceny, které majitelé a majitelky podniků od Googlu obdrží, navrhlo české studio KLIMCHI, odkazují na domácí sklářskou tradici a vyrábějí se v Kamenickém Šenově.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Havas PR

Štítky Podnikání, ocenění, Křišťálový špendlík, cena, Google, recenze, mapy, Prostějov, Canall, kavárna, Česko, Morava, Laos, špendlík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Křišťálový špendlík pro Canall. Netradiční prostějovskou kavárnu ocenil Google  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.