Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Opilec se třemi promile spadl v Olomouci do jezírka pod vodopádem. Zachránil ho kolemjdoucí

Se třemi promile alkoholu skončil v jezírku pod vodopádem v Bezručových sadech v Olomouci třiatřicetiletý muž. Z vody ho vytáhl náhodný kolemjdoucí, který zároveň zalarmoval městkou policii. Strážníci opilce převezli na záchytku, nyní mu hrozí oplétačky kvůli přestupku.

"Téměř tři promile alkoholu v dechu. Takový je výsledek případu z úterního odpoledne, který se odehrál v Bezručových sadech. Z místa se přes tísňovou linku na městskou policii obrátil muž, který vytáhnul podnapilého muže z vody pod vodopádem," popsal případ na sociálních sítích mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle.

Hlídka po příjezdu k vodopádu zjistila, že jde o třiatřicetiletého muže, který neměl žádné zranění, ale pouze přebral a zřejmě se chtěl osvěžit.

Přerovský bazén trápí incidenty nepřizpůsobivých. Zakázku odmítly čtyři bezpečnostní agentury

Křik, vulgarita, koupání v oblečení i nebezpečné skoky v blízkosti dalších návštěvníků bazénu. Chování nepřizpůsobivých skupin osob řeší vedení přerovského městského koupaliště. Hned v úvodu letní sezony došlo k několika incidentům, které lidem...

"Jediným řešením tak byl jeho převoz na protialkoholní a záchytnou stanici k vystřízlivění. Zde mu byla zjištěna hodnota 2,88 promile alkoholu v dechu. Dotyčnému tak místo relaxu ve vodě byl dopřán odpočinek ve stínu záchytky," podotkl mluvčí strážníků.

Podobných případů podle něho není v Olomouci mnoho. U jezírka pod nedávno otevřeným vodopádem v Bezručových sadech strážníci zasahovali poprvé, moc často nevyjíždějí například ani k olomouckým kašnám. "Poslední případ byl výjimka," řekl mluvčí městské policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Olomouc

Štítky alkohol, opilec, vodopád, jezírko, kolemjdoucí, městská policie, záchytná stanice, Bezručovy sady, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec se třemi promile spadl v Olomouci do jezírka pod vodopádem. Zachránil ho kolemjdoucí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.