Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 17. července 2024  |  Svátek má Martina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chováte se odpovědně? Máte šanci získat cenu hejtmana

PR článek

Možná o tom ani nevíte, ale třeba jste právě vy, vaše firma, obec nebo spolek horkým kandidátem na Cenu hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost. Druhý ročník soutěže už odstartoval a přihlášky přijímá do 30. září.

„Cílem regionálního kola soutěže je zvýšit povědomí o společenské odpovědnosti a zviditelnit ty, kteří se chovají férově a ohleduplně k lidem, k obchodním partnerům, ke společnosti, kde žijeme, k přírodě a životnímu prostředí,“ vysvětlil Jan Šafařík, náměstek hejtmana Olomouckého kraje pro oblast regionálního rozvoje. 

Všechny důležité informace k přihlášení, vyplnění sebehodnotící zprávy i kam ji následně zaslat, najedou zájemci na webových stránkách cenykraje.cz/SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST. Přihlášku můžete podat přímo přes odkaz ZDE.

„Do soutěže společenské odpovědnosti se může přihlásit každý – obce, města, živnostníci, malé i velké firmy. Vím, že společensky odpovědných lidí je v našem kraji spousta a rádi bychom jim za jejich práci poděkovali a inspirovali jejich příběhem ostatní,“ uvedl Jan Šafařík,

Olomoucký kraj připravil online semináře, které povede certifikovaná manažerka společenské odpovědnosti. Nejsou určeny jen pro soutěžící, ale i pro všechny, kteří se chtějí o společenské odpovědnosti dozvědět více. Setkání proběhnou 12., 13. a 14. září, můžete se na ně přihlásit přímo ZDE.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Cena hejtmana, společenská odpovědnost, Olomoucký kraj, soutěž, Jan Šafařík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chováte se odpovědně? Máte šanci získat cenu hejtmana  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.