Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sobotní jarmark v Horce nad Moravou láká na koncerty a bohatý program pro celou rodinu

PR článek

Zábavu pro celou rodinu najdete v sobotu 24. září na Sluňákově v Horce nad Moravou. Edojarmark nabízí bohatý program od koncertů, divadla až po pečení chleba v hliněné peci. Vstup je po celý den zcela zdarma. Veškeré informace naleznete na stránkách ekologickednyolomouc.cz.

Program sobotního dne
Koncerty na velkém podiu

9:30 Zavíráme
10:30 Dorota Barova trio
12:00 Tomáš Kočko & ORCHESTR
13:30 RAZAM a Iva Marešová
15:00 Žamboši
16:30 Hm…
18:00 Lenka Dusilová
19:30 Jana Kirschner
Představení na malém podiu
10:30 Zlatovláska / Divadlo Polárka
12:00 Science show / Pevnost poznání
15:30 Slon a mravenec / Divadlo Polárka
17:00 Swingstones – swingová tančírna

Poslední zářijová sobota bude na Sluňákově patřit celé rodině. Děti se mohou těšit na divadelní představení Zlatovláska, science show Pevnosti Poznání, několik hravých stanovišť, odlévání bronzu nebo návštěvu pastevce a jeho stáda oveček. Rodiče potěší jarmark s místními produkty a dobrotami, swingová tančírna a jako zlatý hřeb večera koncerty Lenky Dusilové a Jany Kirschner.

„Edojarmark je součástí festivalu Ekologické dny Olomouc 2022, proto návštěvníkům například poradíme, jak správně třídit nebo recyklovat odpad. Po celý den bude také probíhat výměnný bazar alias SWAP. Lidé mohou nosit dětské věci a dospělácké oblečení, a naopak si odnést to, co ještě doma využijí “ vysvětluje organizátorka Michaela Pavlíková.

V sobotu 24. září se těšíme na všechny, kteří chtějí strávit pohodový den v krásném prostředí a s pestrým programem. Kulisou celého Edojarmarku bude nádherná příroda a lužní les obklopující Sluňákov, kde bude možné načerpat energii babího léta. Vstup je zcela zdarma.

Vydat se na Edojarmark můžete za každého počasí. Připravena je i mokrá varianta. Do Horky se pohodlně dostanete vlakem nebo městskou dopravou (autobus číslo 18 nebo 20 z Olomouce). Pro řidiče jsme připravili velké parkoviště. Prostředí je vhodné pro kočárky, vozíčkáře a pokud máte domácího mazlíčka, vezměte jej klidně s sebou.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky edojarmark, příroda, ekologie, Litovelské Pomoraví, Sluňákov, koncert, rodina, Horka nad Moravou, Lenka Dusilová, Jana Kirschner, Divadlo Polárka, Pevnost poznání, Iva Marešová, divadlo, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sobotní jarmark v Horce nad Moravou láká na koncerty a bohatý program pro celou rodinu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.