Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pekařství Globus slaví 15 let, a to nejen v hypermarketu Globus Olomouc

PR článek

„Za všech okolností chceme zákazníkům nabízet kvalitu,“ říká vedoucí výroby a prodeje pekáren Globus Pavel Meduna. Zjistěte, co stojí za touto kvalitou, jakými proměnami Pekařství Globus za 15 let prošlo, co nesmí chybět v poctivém bochníku chleba nebo jakou sladkou novinku si pro vás k oslavě 15. narozenin připravili v Cukrářství Globus.

V českých Globusech byly opravdové pekárny od samého počátku, akorát je v prvních letech provozovala německá společnost, která v té době zajišťovala výrobu i v hypermarketech v Německu. V letech 2007-2013, tedy během šesti let, otevřel Globus čtyři nové hypermarkety již s vlastními pekárnami. Zároveň pod sebe převzal ve stávajících hypermarketech všech jedenáct provozů, které postupně zrekonstruoval. Všechna současná Pekařství Globus jsou koncipovaná jako „otevřená“. To znamená, že zákazníci mohou vidět výrobu na vlastní oči.

V průběhu let 2010-2017 otevřel Globus ve všech patnácti hypermarketech vlastní kavárny Café Globus, které umožnily zcela nový způsob prodeje. V kavárnách Café Globus každý den najdete kromě čerstvých zákusků a dortů také vlastnoručně vyrobené šlehačkové poháry, mléčné koktejly, zmrzliny nebo obložené bagety, bulky a croissanty. Nechybí ani pravá italská káva L´Antico, kterou pro vás do Globusu dováží přímo z Modeny.

Pekařství a Cukrářství se v Globusu věnuje tradiční řemeslné výrobě, a proto celému sortimentu musí vždy věnovat odpovídající čas a profesionalitu. Kvalita výsledného výrobku je přímo závislá na celé partě lidí, kteří se na jeho výrobě podílí. Od míchačů, přes pekaře na „place“ až po pecáky. Všechny výrobky v Globusu vyrábějí podle vlastních receptur. V průměru se receptura nového výrobku vytváří a testuje půl až tři čtvrtě roku, ale může to trvat i déle. Například Královský bochník v Globusu k dokonalosti ladili celé dva roky! O tom, že jsou chleby v Globusu opravdu kvalitní, svědčí i zisk několika ocenění „Česká chuťovka“, ale také to, že je vyrábí pod pečetí „Vyrobeno podle české cechovní normy“.

Pekařství Globus je totiž už 7. rokem členem Svazu pekařů a cukrářů v České republice, čímž je zavázáno dodržovat přísné cechovní normy. Pro zákazníky Globusu to znamená jistotu vysoké kvality nabízených výrobků.

Oslavte 15 let Pekařství Globus novým karamelovým dortem nebo výhrou v soutěži

Pekařství Globus slaví 15 let a abyste i vy mohli toto krásné výročí s Globusem oslavit, místní cukráři si pro vás připravili nový karamelový dort. Ten má dvě vrstvy náplně a jeho základ tvoří karamel, který je obohacený o pražené vlašské ořechy. Těšit se můžete také na vrstvu karamelové šlehačky a kakaový korpus, který dodává celému dortu perfektně vyladěnou chuť.

V rámci oslav 15 let Pekařství Globus je pro zákazníky připraveno spoustu akcí. Můžete například navštívit Café Globus, kde obdržíte za každých utracených 100 Kč razítko do hrací karty. Stačí nasbírat 10 razítek a můžete vyhrát některé ze skvělých cen.

Dále vás čekají ochutnávky, návštěva zázemí pekařství, a hlavně vždy čerstvé a kvalitní výrobky. Těšíme se na váš nákup!

Hypermarket Globus Olomouc, Pražská ul. 39, 779 00 Olomouc

www.globus.cz

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, pekařství, výročí, hypermarket, Olomouc, pekárna, výroba, dort, Německo, Česko, Modena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pekařství Globus slaví 15 let, a to nejen v hypermarketu Globus Olomouc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.