Počasí dnes19 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Čtyři osobití pejsci čekají na nový domov v útulku Voříšek v Čechách pod Kosířem

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Napoleonku, Arga, Maxe a Guru z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Napoleonka

Napoleonka je bull holčina ve věku asi 3 až 4 roků, která má vůči lidem velmi přátelskou povahu, je to nekonečný mazel, kvůli krátké srsti vhodná spíše dovnitř. Pokud zůstane bez dohledu, najde si zábavu podle svého a dokáže ničit. Potřebuje dlouhé procházky a zaměstnat hlavu a unavit. V nepřítomnosti člověka umí zdolávat i dvoumetrové vysoké oplocení, proto bude zásadní podmínkou, pokud nepůjde do bytu, aby osvojitel měl dobře zabezpečený pozemek a dostatečně vysoký plot. Vhodná je nejlépe pro člověka, pro kterého bude jediným pejskem a zvířátkem v domácnosti a který má zkušenosti nejlépe s tímto plemenem a bude jí dopřávat dostatek pohybu, který velmi miluje. Na vodítku umí a umí i pěkně tahat.

Argo

Argo je nádherný představitel plemene Anatolského pasteveckého psa, obřího vzrůstu ve věku pět roků. Anatolové si dokáží sami poradit i sami se rozhodnout. Jsou to poměrně klidní a rozvážní psi a nikdy nejsou na svém majiteli závislí. Respektují a poslouchají pouze jednoho člena rodiny, který je pro ně dostatečně autoritativní, proto není vhodné pořizovat je do rodiny. Nikdy otrocky neposlouchají a vždy si rozmyslí, zda jim skutečně stojí za to, daný povel splnit. Jsou odvážní a loajální. Také spíše těžkopádní a mohutní, ne moc rychlí. Argo absolutně odmítá auto a dostat jej do něj je nadlidský výkon, to se pak i brání zoubkama. Vůči lidem je většinou přátelský, ale vůči psům a některým fenám velmi dominantní. Vhodný na velkou zahradu dobře zabezpečenou jak výškou tak i pevností. Na vodítku chodí pěkně, ale pokud jej něco zaujme, tak člověka dokáže vzhledem k velikosti a váze dotáhnout kam chce.

Max

Max je krásný kříženec německého ovčáka a hasky velkého vzrůstu ve věku asi sedm roků. Max je přátelský pejsek, který svému pánečkovi bude oddaným parťákem. Vhodný k domečku se zahrádkou, kde bude moci volně běhat a hlídat. S fenkou se bez problému snese, na vodítku chodí pěkně a netahá. Vhodný pouze pro zkušeného a důsledného kynologa se zkušenostmi s epilepsií, kterou bohužel trpí. Z tohoto důvodu není vhodný k dětem.

Guru

Guru je kříženec s uhrančivým kukučem středně velkého vzrůstu ve věku asi dva roky. Guru je velmi milý a přátelský pejsek, který miluje lidi a jejich společnost. Vzhledem ke krátké srsti vhodný pouze domů, ne na zahradu. Guru poslušně zvládá základní povely sedni, lehni a přivolání, pro svého pánečka bude dokonalý a věrný parťák. Na vodítku chodí moc pěkně a netahá. Ostatních pejsků si nevšímá, je vhodný k dětem.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři pejsci z olomouckého útulku už dlouho čekají na svůj nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Rintintina, Deryla a Tea z útulku v Neředíně v Olomouci. Tito pohodoví psi jsou kříženci, potřebují výcvik, ale budou...

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem, pes, Olomoucký kraj, okres Prostějov, Argo, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Čtyři osobití pejsci čekají na nový domov v útulku Voříšek v Čechách pod Kosířem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.