Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Víkend v Galerii Šantovka bude patřit hlavně ženám

PR článek

Dámy a slečny zpozorněte! Galerie Šantovka pro vás připravila ve dnech 22. - 23. října akci Víkend pro ženy, která se bude věnovat módě, kráse, péči o tělo i duši. Těšit se můžete na módní přehlídky, soutěže a slevové akce. Ve vybraných obchodech mohou zákaznice využít poradenské služby v oblasti péče o tělo, líčení a kosmetiky. Součástí této dvoudenní akce bude také casting známé soutěže krásy – Miss & Mr. Look Bella 2022.

Po pauze zapříčiněné kovidem si ženy v sobotu 22. října mohou užít den, který patří jen jim. Program odstartuje ve 12 hodin a až do 18 hodiny se nikdo rozhodně nebude nudit (viz přiložený program). Akcí provede moderátorka Gabriela Partyšová, která na pódiu přivítá populární muzikálové zpěvačky Radku Fišarovou a Kamilu Nývltovou. Těšit se můžete i na talentované zpěvačky – Terez Wrau, Lenku Konvičkovou či Lucii Navrátilovou.

Kromě zpěvu a hudby čeká na návštěvnice rozmazlování od profesionálních stylistů a zkušených vizážistů, péče masérů, terapeutů a odborníků na zdravý životní styl. Nebudou chybět ani odbornice na esoterické disciplíny či feng shui. Více informací najdete na internetovém odkazu Den kdy se mám ráda – Setkání na podporu ženského sebevědomí (denkdysemamrada.cz) a na odkaze facebookové události facebookové stránky.

O den později, v neděli 23. října, obsadí Šantovku již 18. ročník castingu prestižní modelingové soutěže Miss & Mr. Look Bella. Zájemci se mohou registrovat prostřednictvím webového formuláře na stránkách look-bella.cz, nebo přímo na místě. Program začíná ve 14 hodin. 

Kromě patronky soutěže, světově uznávané topmodelky Veroniky Krajplové, která soutěž v minulosti vyhrála a odstartovala tak svou úspěšnou kariéru, se můžete těšit také na další známé tváře a vítěze předchozích ročníků Miss & Mr. Look Bella. Čeká vás také populární Fashion show s přehlídkami podzimních módních trendů od obchodů, které se v Galerii Šantovka nachází. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Šantovka, Víkend pro ženy, Olomouc, soutěž, krása, Gabriela Partyšová, módní přehlídka, Radka Fišarová, Kamila Nývltová, obchod, casting

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkend v Galerii Šantovka bude patřit hlavně ženám  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.