Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pejsci Lord, Ben a Pongo z Čech pod Kosířem hledají svůj nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Lorda, Bena a Ponga z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku. Lidé, kteří chtějí opuštěným psům pomoci, mohou také přispět na charitativní kalendář na rok 2023.

Na charitativní kalendář pro rok 2023 mohou zájemci přispět prostřednictvím startovače.

Lord

Lordík je představitel Československého vlčáka s průkazem původu. Je narozeně v roce 2018. Plemeno vzniklo křížením německého ovčáka a karpatského vlka. Lordík je krásný pes, vzhled i ladnost pohybu ovlivnili vlčí předci. Je temperamentní, vytrvalý a aktivní, miluje a potřebuje pohyb. Je odvážný a neohrožený. Po svém původci vlkovi si uchoval nejen bystré smysly, skvělý orientační smysl a výborný čich, ale také sklon k nedůvěřivosti. Lordík ze začátku potřebuje čas na získání důvěry a aklimatizace v novém prostředí, musí mít dobře zabezpečenou zahradu. Na vodítku chodí pěkně, vůči ostatním psům je dominantní.

Ben

Ben je velmi milý a přátelský pejsek ve věku dvou let, který miluje lidi a jejich společnost. Vzhledem ke krátké srsti je vhodný pouze domů, ne na zahradu. Beník je velmi učenlivý pejsek, který při správném vedení bude dokonalým a věrným parťákem. Vhodný je pro aktivního člověka, který s ním pude podnikat dlouhé procházky. Na vodítku chodí pěkně, trošku tahá. Ostatních pejsků si nevšímá, je vhodný k dětem.

Pongo

Pongo je krásný představitel stafíků ve věku asi tří let. Vůči lidem je velmi přátelský a má kontaktní povahu. Vhodný je nejlépe pro člověka se zkušeností s tímto plemenem. Je jedináček a měl by být jediným zvířátkem v rodině. Potřebuje dlouhé procházky a zaměstnat hlavu, tělo i duši, prostě unavit. Na vodítku trošku tahá.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Dva pohodoví pejsci a jedna fenka z olomouckého útulku vyhlíží svou novou šanci

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Zaka, Rintintina a fenku Aničku z útulku v Neředíně v Olomouci. Pohodoví pejsci potřebují trochu dozoru, ale odmění se...

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pejsci Lord, Ben a Pongo z Čech pod Kosířem hledají svůj nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.